Šta pravi muškarac SME i NE SME da ima?

by | 29 aprila, 2017

Potraga za muškarcem iz snova nije ni malo lak poduhvat, naprotiv! Većina žena u samom startu odustaje, jer je svesna da će usput sresti mnoštvo onih koji nisu ni slični njihovom idealu. Iako su ukusi različiti i o njima se ne raspravlja, postoje osobine oko kojih vlada konsenzus. Evo šta (ne)sme da bude svojstveno Onom Pravom…

Foto: Pixabay

NE SME da ima predrasude: Imati mišljenje odlična je stvar, ali muškarac koji je totalno zatvoren za nove ideje i tuđa mišljenja nije “materijal”, kojim bi trebalo da se bavimo. Biti u vezi s nekim ko nema predrasude znači da ste s osobom koja ima razumevanja za sve vrste ljudi, ideja i načina života. Mnogo je zabavnije biti s takvom osobom, nego tolerisati nekoga ko veruje da su samo njegove ideje i mišljenje vredni.MORA IMATI ciljeve: Muškarci koji nemaju životne ciljeve, skoro svaki Slobodan trenutak provode ispred televizora, u kafiću ili u kladionici. Ne mogu se, čak, ni nazivati muškarcima već lenštinama. S obzirom na to da smo ih “etiketirali”, držite se podalje od te “vrste”. Svaka osoba treba da poseduje zravu dozu ambicije. Oni koji je nemaju, samo “lutaju” kroz život.

MORA IMATI veliko srce: Ako muškarac nema duha, bez obzira koliko je zgodan ili uspešan, držite se podalje od njega. Čuli ste za izreku: “Srce mu je k’o kuća”? Takav muškarac je vrlo pažljiv, blizak je s porodicom i prijateljima, rado priskače u pomoć dragim osobama, a saosećajnosti ima na pretek. Brižni muškarci se ne boje svojih osećanja i, ako takvog nađete, nemojte se odvajati se od njega.

MORA IMATI smisao za humor: Ma koliko muškarac bio privlačan i zgodan, vaša veza neće biti dugotrajna ako on nema smisao za humor ili ako je previše ozbiljan. Osim toga, muškarac koji ume da vas nasmeje pomoći će vam da i vi ne shvatate sve stvari suviše ozbiljno. Ukoliko se zajedno smejete, biće vam zabavnije sve što budete radili.

Pročitajte i… Da li osećate kako vam se pale “crvene lampice”? 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.