Treba li partner sve da zna: Ovo su „bele laži“ – stvari koje možete prećutati

by | 25 februara, 2020
tajne devojka veza

Iskrenost u vezi je sasvim u redu, ali postoje stvari koje slobodno možete prećutati. To su „bele laži“, sitnice koje ostaju sakrivene od partnera

Postoje te sitne tajne koje žene ne govore svojim muškarcima, jer veruju da će na taj način izbeći nesuglasice u odnosu. Iako je to što prećute često potpuno nebitno njihovim emotivnim partnerima, stalno su u nedoumici da li su ispravno postupile. Za prvu pomoć uvek su tu drugarice i česti razgovori sa njima. A da li je to najbolje rešenje?

Ono što žene najčešće stavlja na muke izdvojili smo u nekoliko narednih primera:

Najbolja drugarica ne mora da zna sve

Skoro da ne postoji žena koja tajne iz svoje veze ne otkriva najboljoj drugarici. Svi detalji iz života su prikazani kao linije na dlanu. Od seksualnih odnosa do računa u banci sve je predmet razgovora. Drugarica zna i  sve što partner ne zna da zna. To međutim, nije uvek najbolja solucija. Razmislite šta će se desiti ukoliko se vi i drugarica posvađate. Da li će vaši „tajni“ razgovori stići baš tamo gde niste želele?

devojka tajna lepota veze

Ne otkrivajte tačan broj seksualnih partnera

Nepotrebno je da sa partnerom pričate o broju muškaraca pre njega. Nijedan muškarac nije oduševljen kada to čuje, mada voli da se pohvali. Zbog toga žene često ublažavaju istinu o broju seksualnih partnera. Postoje dva osnovna razloga zbog kojih žene ne govore istinu o onih sa kojima su spavale: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele da zaborave neke od njih.

Sakrijte da se niste izdepilirale

Ponekad ne stignete da se izdepilirate, a ne želite da to bude uočljivo.  Svaka od vas će pokušati da odećom prikrije malje ispod pazuha, na rukama ili nogama. Ukoliko partner izrazi želju da vodite ljubav, neka to bude u mraku. A ako  ste sebi baš previše dopustile, i maljavost je toliko očigledna da bi ga vaše dlake bockale tokom seksa, izvadite se na glavobolju.  To vam je idealna prilika da iskoristite „bele laži„.

Iskoristite „bele laži“, prikrijte svoju neurednu stranu

Žene su neuredne isto koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju. I kod njih se mogu naći veš i čarape ispod kreveta, haos u make -up torbici, neuredna i puna kose četka za češljanje. Međutim, žene su mnogo veštije od muškaraca, i brže. Rastrčite se kad partner dolazi, skupite sve na jedno mesto, ćušnite ispod jastuka i pravite se da ste ceo dan čistile.

Na upoređujte novog partnera sa bivšim

Na svakom početku veze devojke uglavnom pričaju o bivšem dečku. Kreće upoređivanje i borba bivšeg i sadašnjeg. Ko je na kakav način osvojio, šta je kupio, kakav je bio prvi sastanak. Često se priča i ko je bolji u krevetu. Ne radite to, ne upoređujte ih. Svako je priča za sebe. Ne želite da vam uz takve priče i sadašnji dečko postane bivši. Budite posvećene samo njemu i onome što on čini za vas.

Nemojte stalno testirati muškarca

Kada su u vezi, žene analiziraju svaki pokret, gest, rečenicu, izraz lica pa čak i e-mail svog partnera, a to testiranje nikad ne prestaje. Osim analize, test uključuje i učestala trik pitanja, poput „Hoćemo li imati trojku?“ ili „Ko ti je najlepša kolegica sa posla?“ Na ta pitanja muškarac treba vrlo vešto da odgovori ukoliko želi da izbegne vaš bes i ljutnju.

Pustite ga da bude glavni u krevetu

Žene su jake, uspešne, emancipovane, samosvesne i željne nežnosti i pažnje. Kada se vrate sa posla, gde možda šefuju, često požele seks u podređenom položaju. Zato dopuštaju da muškarci vode i budu glavni u krevetu, a one se prepuste i uživaju. Mada ženski mozak ni tada ne miruje i pitaju se da li su dobro učinile. Možda su ipak one trebale da preuzmu inicijativu.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.