Tri znaka koja povezujete sa zaljubljenošću, ali to, nažalost, nikako nisu

by | 9 januara, 2017

Znate li uopšte da prepoznate ljubav? Mešate li je sa navikom, ili pak pukom strašću? Kažu da je ljubav, između ostalog, i intezivan osećaj bliskosti, te odnos u kome zajedno sa partnerom radite na zadovoljavanju emocionalnih potreba. Ipak, da li su stvari zaista tako jednostavne?

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Neretko sa ljubavlju povezujemo i „simptome“ koji su karakteristični samo za prolaznu vezu ili flert i ne znači da sko ih osećate, da ste pored osobe koja je vaša druga polovina.

Ponekad nas ovi osećaju zbunjuju i ne znamo da razaznamo da li se radi o zaljubljenosti ili prolaznoj simpatiji, pa patimo i bez potrebe i precenjujemo osobu pored koje smo. Ovo su tri osnovna razloga koja nas „teraju“ da verujemo da smo zaljubljeni, premda to možda i nema veze sa pravim stanjem stvari.

1. Zabava

Sa njim vam je super zabavno, potpuno razume vaš smisao za humor i redovno vas nasmejava. Nažalost, to ne mora da bude znak da ste pored muškarca svog života, sve to može da vam pruži i dobar prijatelj. Za ljubav je neophodno još tako mnogo faktora.

Pročitajte i… Zašto je sve više jačih žena, a slabijih muškaraca?

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

2. Leptirići

Naučili su nas da su leptirići u stomaku prvi pokazatelj zaljubljenosti, ali je prava istina da oni mogu da se osete i u sasvim drugim situacijama – kada kupite nove cipele, doživite naglu radost, stigne vam dugo očekivana poruka… Tako da ovo nije faktor na koji možete čvrsto da se oslonite.

3. Strast

Možda vam je seks fenomenalan i hemija na visokom mestu, ali to se dešava čak i kada nema nikavih romantičnih osećanja između vas. Ovo jeste poželjan faktor u svakoj srećnoj vezi, ali ne i pokazatelj da ste jedno za drugo.

Pročitajte i… Čekamo li onoga ko neće doći i otkuda ideja da je za našu sreću uslov imati dečka?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.