Vaša veza je možda u velikom problemu: Da li sanjate ove snove?

"Problematični" snovi

by | 31 marta, 2020
Horoskop za 16. jun

Ukoliko sanjate ove snove, vaša ljubav može biti u ozbiljnom problemu. O kojim snovima je reč, pročitajte u nastavku!

Kada spavate sve deluje tako mirno i savršeno, ali budimo iskreni – naši snovi mogu biti prilično čudni i zastrašujući. Recimo, ono što može da izgleda kao gomila apstraktnih scenarija i blesavih likova može da objasni ono što nam se događa u stvarnom životu, uključujući i ljubav, naravno.

Zato, u nastavku pročitajte šta to ukazuju neka stvari koje sanjate, a koje se čine bezazleno.

Pas

Na primer, taj slatki pas koji se pojavio u vašem snu može da simbolizuje trenutno stanje vaše veze jer vaša podsvest zna mnogo o tome šta se dešava između vas i vašeg partnera.Ove snove većina ljudi najčešće sanja, da li znate šta oni znače?

– Naši snovi nam otkrivaju brutalnu istinu o svim oblastima i temamam iz naših života posebno veza – kaže Lauri Kvin Lovenberg, profesionalni analitičar snova.

Bolestan pas koji umire znači da je stanje u vašoj vezi loše i da treba da obratite pažnju. Lovenberg predlaže da se zapitamo vredi li spasavati vezu pa da ako je veza vredna spašavanja, šta činiti?

– Ljuti, zastrašujući pas ili pas koji napada znači da ta veza nije dobra za vas. „Da li se stalno osećate da vas neko napada u stvarnom životu? Da li uvek morate biti pažljivi ili hodate kao po jajima da ne biste uznemirili „zver“ – kaže Lovenberg, piše Story.

I na kraju, srećni prijateljski raspoložen pas iz vašeg sna može biti odraz onoga kako izgleda zdrava veza: prijatna, bezbedna i puna poverenja.

– Kada sanjate psa uporedite njegov izgled, način ponašanja i vašu reakciju – kaže Loverberg i dodaje:

– Ovo takođe uključuje prijateljske i porodične veze. Pas iz vašeg sna je odraz toga kakva ja vaš odnos u stvarnom životu.

da li sanjate ove snove

Da li sanjate ove snove – Brodovi i čamci

– Ljubavni čamac, dva broda koji prolaze noću – ova igra rečima znači da nam brodovi i čamci govore mnogo toga o našim vezam – kaže Lovenberg.

– Osim toga voda u snovima predstavlja emocije, a zbog toga što čamci plove na vodi a veze su emotivne to je još jedan od razloga da čujete šta nam oni govore. Ako sanjate čamac koji plovi ili je izgubljen to znači da vam je veza na ivici opstanka i da ne napreduje. Borbeni brod znači da ima mnogo svađe i konflikata u vašoj vezi.

Emocionalna prevara: Evo kako da znate da ste upali u ovu „zamku“

Lovenberg kaže da treba uporediti vrstu i stanje broda sa stanjem u vašoj vezi i naći ćete mnoge sličnosti.

Mačke

– Mačke često simbolipu seksualnu energije u vezi – kaže Lovenber, posebno seksualnu energiju žene.

Ako su mačke iz vašeg sna, bolesne, povređene, mrtve ili umiru znači da vaša seksualna energija u vezi umire. Ljuta mačka ili ona koja napada znači da je seksualna strana veze ugrožena ili da ste vi, iz nekog razloga, ljuti po pitanju toga. Malo zagrebite površinu da biste da biste otkrili kakav je vaš seksualni život zapravo.

Vožnja

– Ako ste vi i vaš partner zajedno u automobilu, obratite pažnju na to ko je za volanom jer će to otkriti ko je pokretačka snaga u vezi ili ko se bavi trenutnim problemima – kaže Lovenberg i dodaje da ponašenje vozača ukazuje na to kako ta osoba rešava probleme u vezi.

Automobil van kontrole znači da je potrebno da neko preuzme kontrolu.

Kočnice ne rade?

To znači da nešto mora da prestane i to je najverovatnije znak šablonskog ponašanja u vezi. Automobil koji neće da se upali znači da je vaša veza u problemu i da nema napretka.

Šta boja donjeg veša koji nosite govori o vama

Ukoliko je to slučaj Loverbeg predlaže da razgovarate i da otkrijete način na koji može postati uzbudljivija. Izgubljen ili ukraden automobil može da znači da vaša veza gubi pravac i da vaš partner više nije motivisan za vezu.

A kad sanjate automobil u sudaru?

Lovenberg tvdri da je to znak da će vaša veza pući. Ovde morate da uporedite stanje automobila, ponašanje vozača iz vašeg sna sa vašom vezom i videćete da to odražava realnost. I možda čak i realnost koji ne želite da vidite.

Snovi nas mogu odvesti u potpunu drugačiju perspektivu našeg života, uključujući i naše veze. Veoma je važno verovati svom instiktu i pratiti svoju intuiciju. I kada ste u nedoumici razgovarajte sa partnerom.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.