Volite li svoje telo istinski ili samo želite da ugodite muškarcu? Dobro razmislite…

by | 29 januara, 2017

Čak i ako ste u srećnoj vezi i potpuno zaljubljene u svog savršenog partnera, postoje određene stvari koje morate učiniti za sebe, a ne za njega. Vi posedujete svoje telo i možete kontrolisati svoj um pa nemojte dozvoliti nekom drugome da to čini.

Guliver/thinkstock

Guliver/thinkstock

Postoje stvari koje žene ne bi trebalo da čine samo kako bi impresionirale muškarce. Nemojte da činite prave stvari zbog pogrešnih razloga.1. Vežbate za dobar izgled – Važno je vežbati i zdravo se hraniti, ali samo ako to činite zbog pravih razloga. Zdrav način života trebali biste da vodite kako biste se dobro osećale u vlastitoj koži, a ne kako biste udovoljile partneru. Ako to radite samo da vas on ne bi ostavio, onda nije ni vredan vašeg vremena.

2. Depilirate se da bi ih zadovoljile – Neki muškarci vole u potpunosti obrijane žene i to je njihovo apsolutno pravo. Vaše telo pripada samo vama i same bi trebalo da donosite odluke šta ćete sa njim da radite.

Pročitajte i…Zašto BI trebalo, a zašto NE BI trebalo da se zabavljate sa starijim muškarcem!

3. Kupujete novu odeću – Ne morate da kupujete seksi donji veš ako vam u njemu nije ugodno niti odeću koja vam se ne sviđa samo da biste njemu udovoljile.

Nastavak…

Guliver/thinkstock

Guliver/thinkstock

4. Da se ljubite kada vam je neprijatno – Ako vam je stalo do tipa, onda samo napred kada su u pitanju ljubljenje i seks. Ali, ako još niste sigurni, onda nemojte da stupate s njim u odnos samo zato što mislite da mu nešto dugujete.

5. Dielite svaki njegov interes – Lepo je deliti zajedničke interese sa osobom sa kojom smo u vezi, ali to ne znači da vam se mora sviđati apsolutno svaka stvar koju i on voli. On će razumeti ako niste zainteresovani za iste stvari kao i on, i to je sasvim u redu.

Pročitajte i…Žene sa slažu da ovakvom muškarcu nikada ne bi pružile šansu

6. Kuvate mu – Obostrano je mišljenje kako bi svaka žena trebalo da zbna da kuva, ali ako vama jednostavno ne ide, niti se osećate ugodno u kuhinji, onda nemojte da se mučite sa tim.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Volite li svoje telo istinski ili samo želite da ugodite muškarcu? Dobro razmislite…”

  1. ALEKSANDRA kaže:

    Sve sto radim, radim da bih sebi ugodila,a ne drugima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.