Zašto je proleće savršeno doba godine da započnete novu vezu?

by | 16 aprila, 2016

Priroda se budi, sve cveta, sunčevi zraci postaju sve jači svaki dan i razigrani leptiri su svuda. Možete ih osetiti čak i u stomaku!

Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Sva ova pozitivna energija uzrokovana buđenjem proleća, stvara potrebu za novim početkom – želimo da prelepe emocije podelimo sa nekim ko ne bi bio samo prijatelj. Evo nekoliko razloga koji će vas ubediti da je proleće pravo vreme da započnete novu ljubavnu vezu.

Pročitajte i… Top 4 razloga da okončate ljubavnu vezu

Pokažite poverenje
Sigurno znate da je poverenje veoma važna karakteristika kada je u pitanju izbor partnera. U više navrata potvrđeno je da među drugim kvalitetima kao što su izgled, uspeh u karijeri i zajednički interesi, poverenje veoma važna karakteristika kada je u pitanju izbor partnera. Proleće će učiniti da se osećate hrabrije i usuditi da proširite svoje horizonte kada je reč o pronalaženju, razvoju i davanju ljubavi.

Ostale razloge zašto je proleće idealno da se zaljubite pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Biološki dokazano
Ako osećate ljubav u proleće, možda je zaslužen vaš prirodni instinkt. U proleće se životinje bude iz zimskog sna i spremne su za nove igre. Možda vaše telo šalje signal da je vreme da nastavite svoju generaciju, tako da se varate ako mislite da ste zaljubljeni, možda je ovo u stvari biološki proces.

Pročitajte i… Ljubavno pismo četvorogodišnjaka će vas oduševiti

Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Želite novi početak
Lako je doći u iskušenje da se smirite sa bivšim dečkom ili devojkom kada je napolju hladno. Ali kada se nebo prolepša, a zimska odeća zameni laganijom, vi ćete osetiti olakšanje i želeti da ostavite prošlost iza sebe. U vama će se probuditi želja da počnete nešto novo sa određenom osobom i manje komplikovanom. Proleće je savršeno za odvikavanje od loših navika i za nove početke.

Pročitajte i… Ljubav za sva vremena: 7 dokaza da će vas partner zauvek voleti

Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Želim partnera
Zabavno je biti singl i zabavljati se sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih sati, a toplije vreme je savršeno za aktivnosti koje su zabavnije kada imate partnera. Ako želite da vozite bicikl u parku, izaći iz grada za vikend ili samo sedite na klupi i gledati zvezde, ne postoji bolji pratilac od voljene osobe.

Pročitajte i… Prikrivena ljubomora: 4 pogrešna dokaza ljubavi koje žene kasno primete

Proleće je zaslužno za buđenje prirode, ali i za buđenje ljubavi. Opustite se i uživajte u potpunosti u najlepšem dobu godine!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.