Vodič kroz komplimente: Šta nam on zapravo govori?

by | 26 maja, 2019

Naši partneri definitivno znaju koliko mi uživamo u komplimenitma i zato se trude da nam svakodnevno poklone svoju pažnju i kažu nam nešto što će zaista popraviti naše raspoloženje. Međutim, vrlo često se iza njihovih najjednostavnijih komplimenata krije i neka skrivena poruka, koju mi često ne razumemo.

Izdvojile smo za vas nekoliko učestalih komplimenata, koje svaka žena dobija od svog partnera i odlučili da ih dešifrujemo, kako biste sledeći put tačno znale šta partner pokušava da vam kaže.

1. Tvoje drugarice su zaista super!

Ovom rečenicom on obično pokušava da vam do znanja stavi da mu baš i ne prija društvo svih tvojih drugarica, ali da će se vama za ljubav potruditi da bude što ljubazniji i raspoloženiji kada treba da provedete vreme sa njima. Sa druge strane, ovim vam stavlja do znanja da nema ništa protiv da se viđate sa svojim drugaricama, sve dok njemu ne uskraćujete potrebnu pažnju.

2. Obe haljine ti savršeno stoje

Ovom rečenicom, vaš partner se štiti od eventualne greške, što je dobar potez, jer će ga to poštedeti potencijalne svađe.

3. Lepo ti stoji ta boja ruža…

Kada komentariše neke sitne detalje, on vam stavlja do znanja da je obratio pažnju na svaki detalj i uloženi trud, da biste izgledale lepo. Ovo je jedna od najboljih vrsti komplimenata, jer vam pokazuje da se on zaista trudi i da mu je bitno sve što radite ili izgovorite, jer primećuje čak i sitnice.

4. Danas izgledaš predivno

Ovaj komplimnet je apsolutno tačan od reči do reči. Kada vam to kaže, on uživa u vašoj lepoti u svakom trenutku, što dovodi do toga da se iza ovog komplimenta skriva i požuda, koja svakoj ženi imponuje.

5. Mmm, sjajno si ovo spremila

Ako ne eskivira obroke kod kuće, on zaista uživa u tvojoj kuhinji i misli da si sjajna kuvarica, što je kompliment za uložen trud.

6. Tvoj savet mi je zaista pomogao

On pažljivo sluša sve što si imala da kažeš, ceni tvoju podršku, pažnju i razumevanje i zaista je poslušao savet koji si mu dala. Ovo je definitivno najbolji kompliment, ali i gest koji možete dobiti od svog partnera, jer pokazuje koliko mu zaista značite i koliko vas poštuje!

Pitali smo muškarce: Šta ih odbija u startu?

Foto: @oliviamarkleNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.