10 znakova da mu je seks sa vama najbolji u životu

by | 28 oktobra, 2022
najbolji seks u životu

Opšte  je mesto da muškarci ne govore puno o svojim osećanjima i intimi. Ali, zato treba obratiti pažnju na njihovo ponašanje, govor tela i postupke – neki njegovi pokreti i postupci će reći više od reči.

 

Prva žena

Niko ne zaboravlja svoju prvu /prvog, ma kakavo iskustvo bilo. Ovo je posebno izraženo u slučaju  muškog pola uzavrelog od tinejdžerskih hormona. Vaš izabranik može zaboraviti Pitagorinu teoremu, ključeve u autu, kupiti hranu za mačke, pa čak i otići u toalet tokom napetog meča. Ali ako je pre upoznavanja sa tobom bio devica, onda te neće zaboraviti čak i ako godinama kasnije sve pođe po zlu.

 

Uvek spreman za ponavljanje

Ako je gospodin zainteresovan za repete nekoliko puta u toku jedne noći, onda je očigledno oduševljen vama. U njemu budite divlju želju, kojoj je teško odoleti. To su odlične vesti – s ponosom prihvatite titulu najbolje i uživajte.

 

Česti spontani seks

Kada je muškarac spreman uvek i svuda, to je jasan znak da definitivno nije seksualno ravnodušan. Učestalost spontanih intimnosti samo vam potvrđuje da ste u njegovim očima poželjni, te da vas konstantno želi. A to znači da vas smatra dobrom u krevetu.

 

Zaspi posle odnosa

Mnoge žene su veoma uznemirene kada, nakon seksa, muškarac padne u krevet i odmah zaspi. A  razgovor? Poljubac i zagrljaj? Nemojte biti ra

 

Duge noći ljubavi

Ako i posle 10 godina braka vi i dalje imate vremena i volje za duge vatrene noći, onda je to – to. Vaš partner jednostavno toliko uživa u vama da je spreman tome da podredi san, veče sa drugarima, gledanje tv-a… čak i to da bude odmoran na poslu.

 

Oči u oči

Ako tokom igara u krevetu gospodin ne skida pogled sa vas, slobodno zaključite da mu se sviđa ono što vidi. Njemu očigledno ne smeta po stoti put da pogleda kako vaše telo reaguje na milovanja. Samo zapamtite: sa onima koji muškarcu nisu interesantni, nema kontakta očima. Oči u oči tokom seksa svaki put? Definitivno se oseća odlično.

 

Duga predigra

Nažalost, ne shvataju baš svi muškarci da devojke ne pale kao automobili – na prvu. Zato, ako vam partner uvek obezbeđuje dovoljno dugu predigru, očigledno je oduševljen vašim igrama u krevetu i ne smeta mu da produžava zadovoljstvo. Nemojte ga zaustavljati, samo uzmite zdravo za gotovo da ste osvojili ovog čoveka.

 

Fantazije

Da li sa vama deli svoje fantazije? Priznaje šta bi i da bi voleo da pokuša u seksu?  Ovo je sjajan znak! Nemojte se stideti i ne ljutite se, podelite svoje snove kao odgovor.

 

Prijatan umor

Teško diše, umorno se zavalio na jastuk, ali te je istovremeno zagrlio. Ako je to slika nakon seksa, onda je sve u redu. Znajte da je svu svoju snagu uložio u seks visoke klase! I zapamtite, ne trude se muškarci toliko oko bilo koga – samo oko najboljih.  bilo koga, predstavnici jačeg pola se ne trude toliko. Najbolji ste, tačka.

 

Sve za tebe

On je spreman da ode na kraj sveta da te vidi. Ni kiša, ni vrućina, ni mraz, ni pokvarena kola ne sprečavaju ga da se sretnete. Sve ove činjenice govore o jednom – sve su istinite. Seks sa tobom je zaista najbolji u njegovom životu.

granvalds/gettyimagesplus

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.