8 činjenica koje otkrivaju da ste loše u krevetu

by | 26 oktobra, 2015

Svi tako očajnički želimo da seks bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u vašoj glavi. Ako niste zadovoljne time kako vam izgleda guza, ili mislite da vam grudi vise ili se jednostavno osećate naduto, velika je verovatnoća da nećete uživati u seksu, da nećete biti opuštene i samim time nećete pokazati sve što znate. Evo osam glavih razloga zbog kojih možete biti očajne u krevetu.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Totalno ste nesigurne
Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavati kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene a zadnjica puna celulita! Dozvolite mu da voli vaše telo. Ako ga vi ne volite, ne znači da se ni njemu ne dopada. Istina je da verovatno neće videti vaše mane osim ako ga na to ne naterate. Dakle, prestanite da se sažaljevate pred njim i da kukate kako vam je odvratno telo, prestanite da mu govorite kako zaslužuje neku lepšu devojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete da očekujete da mu bude seksi devojka koja konstantno naglašava da ona to nije?!

2. Opsednute ste vašim manama
Teško da je moguće naći neku ženu koja je savršeno zadovoljna svojim telom. Sve dame imaju mane, a najgora stvar je kada postanete opsednute njima. Međutim, budući da ne možete tek tako da prestanete da razmišljate o manama, najbolja stvar je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači prigušena svetla, seksi veš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rešenja, ali mogu da pomognu.

Pogledajte i… Greške u krevetu koje muškarci ne opraštaju

3. Jednostavno niste zagrejane
Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je devojka baš zagrejana za seks, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i višak kilograma, potpuno je opuštena i uživa u vođenju ljubavi. Dobra vežba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osećaju. Zaboravite na to šta vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

4. Uskraćujete mu bliskost
Intimnost, i fizička i emotivna, je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da bi ga povremeno počastile senzualnim dodirom kada je bio „dobar dečak“, onda ne možete da očekujete fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionisala, i ne treba da je posmatrate kao neku alatku za kažnjavanje.

Pogledajte i… Crte lica otkrivaju kakvi ste u krevetu

5. Okružene ste negativnim uticajem
Kako bi poboljšale vašu sliku o sopstvenom telu, trebalo bi da počnete da provodite više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o telu! Izađite u grad i idite u bioskop! Bavite se nekim sportom, idite u šetnju, igrajte, trčite… Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osećati bolje u svojoj koži!

6. Od seksa pravite oružje
Ako mu uskraćujete seks zato što nije bio dobar ili vam nije dao ono što ste želele, onda od seksa pravite oružje a samim time i čitavo iskustvo postaje mnogo jeftinije. Zaboravite na ove igrice, jer bi seks trebalo da bude nešto u čemu oboje uživate.

Pogledajte i… 7 znakova koji otkrivaju da je loš u krevetu

7. Ne trudite se
To što ste u vezi godinama i što se sada osećate dovoljno sigurno da možete da se pojavite pred njim bez trunke šminke i u trenerci je super. Ali, ponekad bi i dalje trebalo da se potrudite i da se sredite. Nemojte da zaboravite kako ste izgledale kada ste mu se prvi put dopale, i potrudite se da mu ponekad ponovo pokažete tu devojku. To znači da treba da se našminkate, sredite, obučete seksi veš i da povremeno vežbate. Možda zvuči površno, ali muškarci su vizuelna bića.

8. Vodite ljubav samo kad ste jako zagrejane
Ako uvek čekate da stigne ono pravo raspoloženje da biste se bacile u akciju, možda ga nikad nećete ni dočekati, kažu seksperti. Naime, baš kao i sa teretanom, i u ovom slučaju je ponekad potrebno da same napravite raspoloženje. Možete da pročitate erotski roman, da maštate ili čak da odete u teretanu kako bi imale više energije. Na taj način ćete same sebi stvoriti raspoloženje za seks.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.