Afrodizijak za muškarce: 10 osobina koje svaku damu čine neodoljivom

by | 30 novembra, 2015

Nijednom muškarcu neće biti izazov ukoliko može da vas čita kao otvorenu knjigu. Jedna stvar je da budete iskrene, a sasvim druga da ispričate celu životnu priču.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Da li se zapitate zašto su neke žene uvek u dugim i srećnim vezama i imaju neodoljive muškarce, dok su druge uvek same?

Iako vidimo da ove prve srećnice nisu ni najlepše ni najpametnije, a verovatno ćemo ispasti smešne ako sve to prepišemo sreći ili sudbini. Tajna je u tome da one imaju nešto čemu muškarci ne mogu da odole.

1. Ispunite prostoriju svojim osmehom
Što se više smejete, to ste više simpatične suprtonom polu. Trenerka, neuredna kosa, bez šminke… Uopšte nije važno, ukoliko iskren osmeh krasi vaše lice.

Pročitajte i… 6 jednostavnih stvari koje žene čine srećnim u vezi

2. Laskajte mu
Nisu samo žene rezervisane za laksanje…Ukoliko vam se nešto dopada na njemu, recite mu. Momci obožavaju komplimente i osećaju se sigurnije kada znaju šta vam se dopada kod njih.

Koje su još ženske osobine pravi afrodizijaci za muškarce pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

3. Dodiri
Nežan i neočekivan dodir će mu poručiti da vas privlači i da je toliko neodoljiv da ne možete da izdržite, a da ga ne dotaknete. Na ovaj način se uspostavlja i bliskost i suptilno pokazuje da ste prešli u neku intimniju fazu veze.

Pročitajte i… 10 znakova da je vaša veza postala ozbiljna

4. Srdačan pozdrav
Neka vaš pozdrav bude pun ljubavi i topline. Zagrlite ga i uputite mu najlepši osmeh. Nijedan muškarac ne može odoleti pozdravu dobrodošlice.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

5. Budite zabavne
Ozbiljnost sačuvajte za roditelje ili poslovne sastanke, a na sastanku sa sdvojim dragim budite zanimljive, opuštene, nasmejane…Momci obožavaju da pored sebe imaju osobu koj aće im popraviti raspoloženje i učiniti da sat prođe kao minut. Uostalom ko još voli mrguda ili ledenu kraljicu.

Pročitajte i… Ovo su četiri najveća problema u modernim vezama

6. …I pozitivne
Započnite razgovor lepim stvarima i temama, recite nešto smešno, ukrasite prostoriju osmehom, umesto što ćete se žaliti na loše vreme, dosadne kolege ili iritantnog šefa… Ko još može odoleti lepoj, zabavnoj i pozitivnoj dami?!

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

7. Ne spominjite druge momke
Da li bi vam bilo prijatno da slušate kako je njegova bivša imala smisla za humor ili koliko je zapravo ona atraktivna? Naravno da ne! Isto tako momci ne žele da slušaju o vašim udvaračima ili bišoj ljubavi…Takve razgovore ostavite za drugarice, a u njegovom društvu potrudite se da se oseća kao jedini muškarac na planeti.

Pročitajte i… 40+ i same: Poznate dame koje se nikad nisu udavale

8. Ostavite mesta i za maštu
Nijednom muškarcu neće biti izazov ukoliko može da vas čita kao otvorenu knjigu. Jedna stvar je da budete iskrene, a sasvim druga da ispričate celu životnu priču. Podelite sa njim pojedine zanimljive delove, ali ostavite mesta da misli o nekim sitnicama i događajima kada ste vi u pitanju.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

9. Sačekajte sa seksom
Čekanje je pametna i sugurna strategija kada su seksualni odnosi u pitanju. Osim što ćete u periodu upoznavanja shvatiti kojem tipu muškaraca pripada, možete mu postati pravi izazov. Zato mu pružite priliku da dokaze da zaslužuje i vas i vaše telo. Naravno, pobrinite se da zna koliko ga želte i da vas privlači, ali ne idite do kraja dok ne budete potpuno sigurne.

Pročitajte i… Najseksepilniji poznati parovi u Holivudu

10. Ne uzimajte ga zdravo za gotovo
Ne zaboravite da muška srca i osećanja nisu stvari sa kojima se treba igrati. Ne zanemarujte njegove potrebe i želje, pružite mu poštovanje i naravno očekujte isto…Jednom rečju, ne uzimajte ga zdravo za gotovo.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.