Ako poslušate ove savete večeras ćete imati najbolji seks u životu

by | 11 avgusta, 2016

Monotonija u seksu je najgora stvar koju možete da zamislite. Poznato je da bez privlačnosti i one najmanje iskre ništa ne funkcioniše. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Megan Fleming, seksolog i savetodavac parovima, dala je četiri saveta pomoću kojih ćete još večeras imati seks koji vam je toliko falio. Tačnije, ponovo ćete uspeti da upalite onaj zaboravljeni žar, posle kojeg sve glatko ide.

Ukoliko ste se izgubili u svetu u kojem ste zaboravili šta zanči kvalitetan seksualni odnos, onda poslušajte ove savete i bacite se na posao:

 

Preuzmite inicijativu

Ako niste zadovoljni dosadašnjim seksulanim životom, promenite se najpre vi! Ako partner nije spreman da se zauzme, budite vi ti koji ćete preuzeti inicijativu. Pozbavite se malo onim što volite i za šta znate da će njemu rasplamsati maštu. Budite vi ti koji ponovo uneti ravnotežu u seksualne odnose.

Eksperimentišite što više

Drugi savet se lako može nadovezati na prvi. Ako ste preuzeli inicijativu, potrudite se da unesete i nešto novo u taj odnos. Opustite se, opustite i partnera, i pokušajte da seksualni čin začinite nekim malim igricama. Sve zavisi od toga šta se vama sviđa da radite jedno drugom. Vi to ipak najbolje znate! Ali, eksperimentišite što više jer to unosi dodatnu energiju u čitav odnos.

Pročitajte i… Najbolje orgazme imaju samo OVE žene, a to nikada ne biste pretpostavili

Šta je to što još nedostaje i kako da poboljšate seksualne odnose, pročitajte na narednoj stranici…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Više razgovarajte o seksu

Mnogi imaju problem da sa svojim partnerima otvoreno pričaju o seksu. Ako ste zagazili u takvu vezu, bolje je da se što pre sklonite. Nije normalno da svojoj polovini ne možete da kažete da biste u seksu nešto promenili ili da biste voleli da probate nešto novo. Kao i u svakom odnosu, i seksualni iziskuje više razgovora.

Imajte divlju noć

Makar jedna divlja noć u toku meseca je veoma bitna. Iako možda više volite nežnost i pobornik ste tradicionalne ljubavi, morate malo da promenite nešto. Pokušajte da spavate goli. To će sigurno pomoći. Dodir nagog tela oboje će uzbuditi, a onda je sve spremno za savršeno divlju noć.

Pročitajte i… Žene “otkidaju” na ove poze. U njima je eksplozivan orgazam zagarantovan!

 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.