Greške u krevetu koje muškarci ne opraštaju

by | 25 oktobra, 2015

Nemojte da kvarite zabavu tako što ćete se u krevetu ponašati nedolično, poručuju muškarci. Lista od pet totalno nepoželjnih stvari, pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Plakanje

Emotivni izlivi tokom ili posle seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a mi često postanemo neuračunljive kad nas obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

Razgovor o deci

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

Kritikovanje

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Pročitajte i… Dosadila vam je misionarska poza? Isprobajte ove proverene cake!

Dosađivanje

Ako se ponašate kao da vam je dosadno, ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Previše priče ili ćutanja

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni, ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina. Da li on radi nešto pogrešno ili vi ništa ne osećate, pa ne puštate ni glasa od sebe? Govorite malo, ali sadržajno – recite mu koliko vam prija to što radi, ili još bolje, oglasite se zvucima zadovoljstva.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.