Imate li SEKS PREDRASUDE o muškarcima?

by | 17 septembra, 2009

Muškarci stalno misle ne seks i romantični su samo dok zavode ženu. Vole kada oni vode glavnu reč, a od braka beže kao ludi. Jesu li vam poznate te izjave? Verujete li u njih? Kakav god vaš odgovor bio, treba da znate kako nisu sasvim tačne!

Imate li SEKS PREDRASUDE o muškarcima?Pomenute predrasude unose veliku zbrku u muško – žensku komunikaciju i ometaju partnerske odnose. Naučite koji su to mitovi koje treba odbaciti i prihvatite nova, tačnija razmišljanja.


1. Muškarci žele seks uvek i svuda
Istina je da postoje određena životna razdoblja u životu muškaraca kada razmišljaju samo o seksu. Tada ne biraju ni vreme ni mesto, odnosno uvek su raspoloženi za seks. Međutim, to nije normalno stanje muškaraca. Verovali ili ne, i oni su emotivna bića. Kako stare, i sami to sve više shvataju, tako da s godinama imaju nešto drugačije prioritete. Naravno da će želeti seks sa svojom partnerkom, ali će tražiti i emocionalnu povezanost.

2. Muškarci najviše vole kada oni iniciraju seks
Stvarno? A ko to kaže? Činjenica je da muškarci uživaju da budu zavedeni. Jedno istraživanje pokazalo je da 93 odsto muškaraca obožava kada žena prva započne i pokaže da želi seks. Uzbuđuje ih i kada žene zavode na slobodnije načine, poput striptiza i igranja uloga. Dakle, nije nužno da on zavede vas. Slobodno i vi to možete učiniti.

 

3. Muškarci misle na seks svakih 7 sekundi
Ne čini li vam se ta konstatacija smešnom? Recimo da je ta tvrdnja tačna i da je muškarac budan 17 sati dnevno, tada bi mislio na seks 61000 puta dnevno! To mu ne ostavlja dovoljno vremena za bilo koje druge aktivnosti, zar ne? Muškarci vole seks i često misle na seks, ali ne stalno. Zapravo su nedavna istraživanja pokazala da i muškarci i žene podjednako razmišljaju o seksu.

 

4. Muškarci više vole da ostanu neženje
Iako ima muškaraca koji će se složiti s tom tezom, činjenica je da su brojni i oni koji će se odlučiti za brak. Uostalom, istraživanja pokazuju da je brak u najboljem interesu muškaraca. Naime, pokazalo se da su oženjeni muškarci zdraviji, sretniji i bogatiji. Oni koji se nikada nisu ženili imaju veći rizik od smrti. Muškarci su svesni da vreme prolazi i da im treba dobro i pouzdano žensko društvo. Nemojte zato biti ogorčene na kompletan muški rod, jer nisu svi isti. Budite strpljive i doći će onaj koji se neće bojati braka.

 

5. Muškarci su romantični samo dok zavode
To je mit koji se može srušiti s bezbroj argumenata. Neki su muškarci romantičniji od žena, drugi obožavaju udovoljavati ženi, a treći žele da se udovoljava njima. Dakle, muškarci su različiti i ne možemo ih se paušalno ocenjivati. Naravno, postoje i muškarci koji će biti iznimno romantični da bi vas odveli u krevet, ali neki će biti romantični i kako bi vas osvojili za dugotrajnu vezu. Dakle, nemojte robovati predrasudama i pustite vreme da učini svoje, a onda same donesite sud.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.