Kada je seks na prvom sastanku dozvoljen?

by | 24 oktobra, 2012

Većina devojaka odbija seks na prvom sastanku kako potencijalni partner ne bi stekao pogrešno mišljenje o njoj. Nedavna istraživanja pokazala su da čak 80 odsto mušaraca tvrdi da veza neće postati ozbiljna ako odmah dobiju ono što su hteli. No, postoje neke situacije u kojima je dozvoljeno rizikovati.

Prijatelji ste već duže vreme – Iako je reč o prvom „zvaničnom“ sastanku, činjenica da se dugo poznajete menja stvari jer vam je sigurno i poznato šta on očekuje od veze. U ovom slučaju seks na prvom sastanku neće naštetiti vašem odnosu, pogotovo ako oboje to želite.

Želite da prebolite bivšeg – Ako želite samo da se zabavite, a pritom ne želite ozbiljnu vezu, onda vam nisu važne ni posledice koje bi seks na prvom sastanku mogao imati. Ipak, izaberite muškarca za kojeg ste sigurni da želi isto što i vi.

Ne odmoru ste – Na odmoru ste mnogo opušteniji, a samim tim i raspoloženiji za „neobavezne“ stvari. Budući da ste svesni da takav odnos nema budućnosti, nema potrebe da odlažete seks samo kako on ne bi imao pogrešno mišljenje o vama, jer ga verovatno više nikada nećete videti.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.