Kako prepoznati da žena glumi orgazam?

by | 13 novembra, 2023
glumljenje orgazma

Kako prepoznati da žena glumi orgazam? Kladimo se da bi mnogi muškarci dali sve da imaju odgovor

Svi znaju da je varanje loše, naročito kada je orgazam u pitanju. Jer, ako ne kažete šta vam prija, a šta ne i koliko je partner na putu da to pogodi – možda pravi orgazam nikada neće ni stići. Ipak, koliko god da glumljenje orgazma nije nešto što se preporučuje, ono je činjenica koja opstaje i u 21. veku.

Zato…

 

Kako prepoznati da žena glumi orgazam?

 

Prvi znak – kretanje tela

Ako tokom orgazma telo devojke ostane nepomično, ako ne osetite grčenje mišića, već samo čujete njen glas – velika je verovatnoća da žena glumi orgazam.

Tokom orgazma, žensko telo se obično kreće  i to vrlo nekontrolisanim pokretima: mišići reaguju haotično, materica se kontrahuje, moguće je da žena koluta očima ili da bude napeta, pa da se naglo se opusti. Sve, samo ne da ostane potpuno mirna sve vreme.

 

Drugi znak: zvuci

Vrištanje od zadovoljstva nije preporučljivo, osim ako vam to stvarno spontano ne dođe. Emocije tokom orgazma mogu se izraziti na najrazličitije načine, ali ako ništa ne osećate, a jako ste glasni, verujte – to se vidi i oseti.

 

Treći znak: vreme

Da li ste odjednom doživeli istovremeni orgazam iako vam se to inače jako, jako retko dešava? Ili se žena odmah posle navodne ekstaze ustala i otišla na tuširanje? Ovo su znaci koji odaju odglumljen orgazam.

Ako je došlo do orgazma, onda žena verovatno neće ustati iz kreveta nekoliko minuta, trebaće joj određeno vreme da se smiri i da obnovi snagu.

 

M- Production/GettyImagesPlus