Male i prljave seks laži koje vam je svaki muškarac bar jednom „prodao“

by | 26 decembra, 2016

O, pa, budite iskrene – i mi lažemo. I mi imamo svoje male, „prljave“ laži koje prodajemo frajerima. Kažemo da je to bio najbolji seks, da ne bismo volele da im je penis veći, da smo svršile… I slično! Zašto onda i oni ne bi imali svoje laži? 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

1.Pre šest meseci, ne brini ništa…

Sigurni smo da ste bar jednom imale priliku da čujete ovaj odgovor kada ste pitali muškarca kada je poslednji put prošao test za polne bolesti. Međutim, najverovatnija istina je da je to uradio… pa, pre najmanje dve godine. Ili možda nikad?!

2. Ti to radiš najbolje (misli na oralni seks)

Ok, znamo da to radite dovoljno dobro, i ovo nije ništa na vaš račun, ali retko koji muškarac može da se pohvali činjenicom da je u životu više od dva puta imao toliko dobar oralni seks da ga nije zaboravio. Statistički je prilično teško da ste to baš vi… Mada, ko zna – možda ste i „maher“!

3. Ne mogu da svršim sa kondomom

Može, da – može! I to je naučna činjenica – 100 odsto muškaraca može da da svrši sa kondomom. Tako da je ovo prilično „jeftina“ laž, kako bi izbegli korišćenje istog..

Pročitajte i… O ovakvom seksu mnogi maštaju! Da li ga vi već doživljavate?

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

4. Uvek koristim zaštitu

Ako vam ovu laž „proda“ u pokušaju da ne koristite kondom, jer navodno samo za vas želi da napravi izuzetak – jasno vam je da mu je to standardna „fora“.

5. Dva – tri puta nedeljno 

Znate već koje se pitanje krije iza ovoga… Dakle, ako vam bilo koji muškarac kaže da mastrubira svega dva-tri puta u toku nedelje, znajte da besramno laže. Oni to rade svaki dan, ponekada čak i nekoliko puta dnevno. Ipak, teško da ćete ikad dobiti potpuno iskren odgovor na ovo pitanje, jer koji frajer bi voleo da znate da to radi 60 puta samo u decembru… 😉

Pročitajte i… Perverzni seks ima 10 zlatnih pravila koja garantuju put do vrelih noći punih strasti


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

2 reagovanja na “Male i prljave seks laži koje vam je svaki muškarac bar jednom „prodao“”

  1. Biljana P. kaže:

    Pa svi pomalo lazu, ali sve je to samo na pocetku veze..

  2. Anaa kaže:

    Najsmesnije je sto neki muskarci pocinju da veruju u svoje lazi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.