Mislile ste da muškarci maštaju o perverznom seksu? Oni zapravo žele ove 3 iznenađujuće sitnice!

by | 12 septembra, 2016

Većina žena smatra da muškarci pod vrhunskim seksom podrazumevaju perverzne fantazije i kojekakva neobične sitnice i eksperimente, ali je situacija zapravo potpuno drugačija. Jači pol bio bi sasvim zadovoljan i ako im izađete u susret sa tri jednostavna „iznenađenja“.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Dakle, kada je reč o valjanju među čaršafima, frajeri preferiraju tri sasvim obične situacije, a koje im ipak donose neopisivo veći užitak.

Pa, ukoliko već ovo niste priuštile svom muškarcu, možda je vreme da probate. A, dopašće se i vama, sigurne smo!

1. Seks sa upaljenim svetlom

Ok, možda se pomalo pribojavate ovog trenutka, jer zapravo znači da će seks biti daleko „ogoljeniji“ i da su sve vaše mane „na izvolite“, ali muškarci više od svega vole taj vizuelni stimulans. U zanosu njima je poslednje na pameti da primećuju vaše nesavršenosti ili vas osuđuju zbog istih. A, nago žensko telo je  za njih vrhunac svakog čina, i ne samo telo, već i vaše lice, mimika, pokreti. Zato, ostavite svetlo, zaboravite na mane i uživajte u njegovom „čistom“ uzbuđenju.

Pročitajte i… Možda zvuči čudno, ali ovih 5 pokazatelja otkriva da ste nedavno imali seks

Šta još više od svega pali muškarce pročitajte na sledećoj stranici… 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

2. Pokažite kada uživate, ali i kada to nije slučaj

Muškarcu je više od svega stalo da dobije povratne informacije. Ako vam nešto prija i uživate – pokažite mu to, biće to još veći stimulans da vam pruži još užitka. Ali i obrnuto – on želi da zna ako u nečemu greši, kako bi „kiks“ ispravio. Otvorenost je ključ dobrog seksa, ali i pohvala – njegov ego tad „procveta“, a sve znamo koliko je to važno za muškarca.

Pročitajte i… Četiri neobične poze za koje još nikada niste čule, a ludo su dobre i uzbudljive

3. Orgazam im, verovala ili ne, nije najvažniji

Priznajte, i vi ste smatrale da je muškarcima najvažniji vrhunac! Ali, jedno istraživanje dalo je neuobičajene rezultate –  na prvom mestu je uživanje u ženskoj lepoti i telu, potom pružanje zadovoljstva dami, te predigra i tek na četvrtom mestu je orgazam. Lepo je znati da frajeri naše zadovoljstvo stavljaju ispred svog. Bar neki! 😉

Pročitajte i… Odgovor na četiri pitanja otkriće da li ste fatalna ljubavnica ili običan prosek…


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.