Muškarci ih ne podnose: 5 najčešćih ženskih grešaka u krevetu

by | 26 jula, 2016

Znamo da su muškarci puno jednostavniji od žena kada je seks u pitanju, ali to ne znači da nemaju neke primedbe na predstavu svojih partnerki.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Verujemo kako bi većina njih svejedno radije provela veče ispunjenu osrednjim seksom nego radila nešto drugo, ali ipak, nije loše znati koje im stvari najčešće smetaju kad je seks u pitanju.

Pročitajte i… Muškarci složniji nego ikada: Za ove tri seks poze smo ludi i definitivno su najbolje

1. Žene koje vrište

Naravno da im ne smeta ako je žena glasna u krevetu, ali ovo se odnosi na žene koje vrište, jer oponašaju porno glumice. Većina muškaraca takvo vrištanje odmah prepoznaje, što seks čini puno manje uzbudljivim. Naravno, neće nam prigovoriti zbog toga, ali ako ste jedna od tih koje glume zadovoljstvo konstantnim vrištanjem, vrlo je verovatno da frajer zna šta radite.

Šta još muškarci ne vole u krevetu pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Žene koje se ne trude

Shvatamo da je ponekad najlepše samo ležati i pustiti njega da obavi posao, ali ako je to jedino što radite, vaš dečko se neće baš previše zabavljati tokom seksa. Muškarci vole devojke koje u krevetu preuzimaju inicijativu, a ako samo nepomično ležite i ne učestvujete, brzo će shvatiti da je sve mogao obaviti i sam.

Pročitajte i… 6 saveta za fenomenalan i nezaboravan seks

3. Skakačice

Suprotnost devojkama koje samo leže su one koje skaču po svom dečku kao po trampolini. Iako muškarci vole divlji seks, nekontrolisano skakanje ih pomalo zastrašuje. Verovatno smo svi pročitali onaj slučaj u kom je frajer tokom seksa zadobio frakturu penisa, a skakanje je sasvim logičan put do tog ishoda.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Agresivne (bez dogovora)

Neki frajer će obožavati devojke koja će ih gristi, šamarati i grebati tokom seksa, ali postoje i oni koji to jednostavno ne vole. Pre nego što krenete u „ozbiljno“ povređivanje frajera tokom seksa, krenite sa malim stvarima i definitivno proverite da li vam se sviđa uopšte takav smer.

Pročitajte i… Boja kose otkriva vaše seksualne želje i umeće

5. Nezainteresovane za oralni seks

Neke žene jednostavno ne vole da oralno zadovoljavaju muškarce, ali svejedno to rade iz pristojnosti. Nažalost, muškarci itekako osete kada je reč o takvom oralnom seksu, a često se zbog toga osećaju loše. Loš blowjob nije bolji od nikakvog, koliko god ga muškarci obožavali.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.