Nešto tako retko! 10 pokazatelja da ste potpuno seksualno sinhronizovani sa partnerom

by | 27 januara, 2022

Važno je znati kako, uprkos svoj važnosti seksualne hemije, ona neće stvoriti ni prekinuti ljubavnu vezu. Zato se nemojte preznojavati ako mislite da seks u vašoj vezi zahteva daleko više truda – to je obično jednostavno tako. Ipak, imati jednak libido, iako prava retkost, definitivno je šlag na torti.

1. Možete da komunicirate verbalno, ali i neverbalno

Osećate se poput dve duše u jednom telu. Možda znate tačno kakav prljavi razgovor voli ili možete da se pogledate, i bez komunikacije znate tačno što jedan od drugog u tom trenutku želite. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

2. Imate čvrsto poverenje jedno u drugo

Dobar seks i poverenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očigledni delovi – znate da vaš partner ne boluje od polno prenosivih bolesti i da koristi zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti deo – onaj u kom se s njim osećate slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način naštetiti.

3. Ne bojite se da eksperimentišete

Upravo zbog tog poverenja imate savršenog partnera s kojim možete da isprobate nove stvari. Ne bojite se da pokušate, jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

4. Oboje ste spremni za seks u sekundi

Ponekad je neverojatno koliko jako možete uzbuditi jedno drugo. Sarađujete savršeno do te mere, da se baš nikad ne oseećate kao da vam seks nedostaje.

5. Na seks nikada ne gledate kao na obavezu

Nikad se ne osećate kao da to morate obaviti, ali ni kao da se spavate samo da biste rekli da ste spavali, pa čak ni onda kad je jedan napaljen, pa drugi to radi samo za njega. Vodite ljubav često i uglavnom vam to dolazi potpuno prirodno i spontano.

6. Nikad ga ne shvatate previše ozbiljno

Umete da se smejete glupim nezgodama poput onih kad neko padne s kreveta i nikad niste bili užasnuti mišlju da ćete dobiti menstruaciju tokom seksa ili da će nekome „pobeći“ nekakav smešan telesni zvuk. Sve je to seks. Čudan je, zabavan je i ponekad jednostavno smešan.

7. Nikada se ne osećate sebično

Uvek se brinete da ste oboje seksualno zadovoljeni i nikad se ne pronalazite u situaciji u kojoj je jedan odavno završio i čeka da drugi bude gotov. Jednostavno ste super sinhronizovani i seks je za vas užitak od početka do kraja.

8. Možete da razgovarate o tome

Pre, tokom, nakon. Razgovor o seksu nikad nije bio čudan…

9. Oboje se osećate poželjno

Tokom seksa osećate se seksi. Možda se ovo čini kao nešto što se podrazumeva, ali stvarno nije čest slučaj. Način na koji vas vaš partner gleda, dira i tera da se osećate, igra veliku ulogu u tome kako ćete se osećati i kako ćete na sve to odgovoriti. To je začarani krug koji ne prestaje sve do orgazma.

10. Svesni ste toga da ništa od ovoga nije toliko važno

Ne razmišljate previše. Ništa ne shvatate previše ozbiljno. Ako se sve dobro sklopi, super. Ako ne, i dalje je moguće zabavljati se tokom seksa. Iskreno, to je jedino važno.

 

Viacheslav Peretiatko/gettyimagesplus

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.