O čemu muškarci razmišljaju kada vide golo žensko telo?

by | 4 februara, 2020

Drage dame evo zbog čega treba da prestanete da se opterećujete svojim izgledom

„Prokletsvo“ velike većine žena jeste da nisu zadovoljne svojim izgledom. Kod mnogih samopouzdanje raste s godinama ali uvek postoje neki momenti koji dovode do nesigurnosti i analize, oni kada vam je posebno stalo. Skidanje pred novim partnerom, a kod nekih i pred onim sa kojim su godinama, spada u jedan od njih.

Naime, većina dama je uverena da kada ih partneri vide golu razmišljaju samo o nedostacima na njihovom telu, ali ako pitate muški svet reći će vam da to nikako nije slučaj.

Evo šta se muškarcima mota po glavi kada vas prvi put vide bez odeće:

Seks u četrdesetim je spoj znanja i samopouzdanja

Ostani miran

Kad se žena skine pred muškarcem sve u njegovom telu postaje divlje – otkucaji srca se ubrzavaju, krv teče u prepone i ne mogu trezveno da razmišljaju. Međutim, oni ne žele da pokažu koliko su uznemireni i žele da ostanu mirni.

Pokušaj da izdržiš…

Opšte je poznato da muškarci uglavno postižu orgazam brže od žene, što znači da moraju na neko vreme da zaborave na svoje zadovoljstvo i daju prednost ženskom. Stoga, čak i ako više vole da imaju divlji seks, oni moraju da imaju seks u prilagođenom ritmu, jer se nadaju da će uspeti zajedno, piše ženskimagazin.rs.

Da li sam dovoljno dobar…

Muškarci žele da im žene otkriju šta im se dopada, a šta ne, jer im na taj način olakšavaju povratnim informacijama i jasno stavljaju do znanja na koji način uživaju. Recite svoju želju, pomerite ruke tamo gde želite, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje. Svima će biti lepo!

Da li ste čuli za “whelming” novi uznemiravajući trend upoznavanja?

Zaista imam sreće

Da li ste znali da kada muškarac vidi golu ženu pred sobom, preplavi ga osećaj zahvalnosti? Zato drage dame, ne opterećujte se svojim izgledom.

Šta bi moglo da poveća samopozdanje?

Muškarci znaju da ako se žena prekriva rukama i odećom zato što se ne oseća samouvereno, ne može potpuno da se opusti ni za vreme seksa i ne može da uživa. Njima ne smetaju te nesigurnosti, ali više vole kada se žena ponosno pokaže u svojoj lepoti. I ne zaboravite i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Komplimenti i lepe reči sa obe strane su uvek poželjne.

Foto: Guliver/Gettyimage

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.