O ovakvom seksu mnogi maštaju! Da li ga vi već doživljavate?

by | 22 decembra, 2016

Seks je vrlo važan deo svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj maksimum tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Želite li da budete sigurni da je vaš seksualni život savršen?

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi je najstrastveniji trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi li celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks.

Pročitajte i… Iznenađenje! Seks laži koje je svaki muškarac izgovorio bar jednom

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/ Getty Images

Foto: Guliver/ Getty Images

Partneru možete reći tačno što želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikaciju između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na ‘pravi put’ ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks.

Pročitajte i… Pet tajni vrhunskog seksa o kojima se ćuti

Nakon seksa osećaš se opušteno i srećno

Dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti i ne možete se odupreti umoru, znajte da imate savršen seks.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

2 reagovanja na “O ovakvom seksu mnogi maštaju! Da li ga vi već doživljavate?”

  1. Beba kaže:

    Ma ne marim ni za kakve stvari, marim za partnera, nasu bliskost, i ljubav koju gajimo, a sve drugo, ne, neeee

  2. Anaa kaže:

    Svako ima drugacije poimanje savrsenog seksa,ali mislim da su stavke navedene u tekstu ono sto mora da bude sastavni deo makar dobrog seksa:-)Masta je jedno,realnost drugo,ali ako ste fokusirani na frizuru i celulit tokom i ne nasmejete se nakon odnosa…bolje da ga nemate;-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.