Odgovor na četiri pitanja otkriće da li ste fatalna ljubavnica ili običan prosek…

by | 9 septembra, 2016

Sigurne smo da ste se bar jednom zapitale koliko ste vešti u krevetu – d ali ste dovoljno otvorene, „perverzne“, da li ste isprobale sve što je trebalo, kako vas muškarci doživljavaju. Sve oko seksa je vrlo lično i individualno, ali su seksolozi utvrdili četiri pitanja koja vam mogu otkriti kako stvari stoje. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Naime, da bi poradili sa partnerom na kvalitetu seksualnog života i da bi shvatili da li jedno drugom pružate dovoljno strasti i užitka, dovoljno je da iskreno odgovorite na sledeća pitanja.

1. Koja su vaša omiljena seksualna iskustva i šta vam se najviše dopalo u vezi istih? 

O, da, ovo uključuje čak i iskustva koja nisu bila sa vama, zato neka vas ne „zaboli“ sujeta. Ako njegov najbolji seks ne uklčuje vas, to nije razlog za brigu – jer ne znači da se stvari neće prtomeniti. Ali, baš zato morate da čujete kako stvari stoje i šta ga je najviše zadovoljilo. Potom, ustanovite koje zajedničko seksualno iskustvo vam je donelo najviše zadovoljstva.

Odgovori na ovakva pitanja mogu da vam pruže uvid u to šta vašem partneru odgovara najviše i šta bi voleo da promenite, a važi i obratno.

Pročitajte i… Četiri neobične poze za koje još nikada niste čule, a ludo su dobre i uzbudljive

U kojim još pitanjima je ključ za dobar seksualni život saznajte na sledećoj stranici…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

2. Kako zamišljate savršeni seksualni život?

Budite opširni i detaljni, što znači recite sve precizno – koliko puta nedeljno biste voleli da praktikujete seks, koliko treba da traje predigra i šta ona podrzaumeva, da li vam je draži jutarnji ili večernji seks (ili oba), da li volite nežni ili grub seks, gde vam je najdraže maženje… Vreme je da jasno i glasno kažete sve što može da vas uzbudi i sve što vam odgovara, jer u suprotnom niko ne može da pogodi vaše želje i fantazije (ili vi tuđe).

3. Šta izdvajate kao najbolji deo seksualnog života koji trenutno vodite?

Trebalo bi i da rezimirate dobre stvari i sve ono što vam prija i ne želite da menjate.

4. Da li postoji nešto što bi voleli da isprobate, ali vas je strah/sramota da to otvoreno kažete?

Da, čak i ozbiljnim i višegodišnjim vezama prisutan je stid, a mnogi se nikada ne usude da priznaju svoje skrivene seksi želje. Ali, šteta bi bilo da ostanu neispunjene, zar ne? Možda se i iznenadite i shvatite da i vaš partner želi isto. Samo će vas otvoreni stavovi i poptuna opuštenost dovesti do fatalnog seksa od kog se oporavljate čitav dan! 😉

Pročitajte i… Dobra u krevetu? Da, taj pojam muškarci koriste i evo šta podrazumevaju pod tim!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.