Posle tridesete stvari se menjaju, muškarci žele potpuno DRUGAČIJI seks nego pre

by | 14 septembra, 2016

Kada pređu tridesetu, muškarci konačno počinju da sazrevaju, bar seksualno… Seks počinje da ima sasvim drugu dimenziju, i polako za njih postaje doživljaj koji zahteva i određenu emotivnu povezanost, ali i novine koje nisu isprobali. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Zapravo, jačem polu je u tridesetim godinama važnije da zadovolje partnerku nego sebe, tačnije da se pokažu, pa postaju velikodušniji, aktivniji, ali i skloniji eksperimentisanju.

U ranim dvadesetim, frajerima je stalo uglavnom samo do količine i redovnosti seksa, a oralno zadovoljavanje je nešto što predstavlja alfa i omegu. Međutim, ideja o seksu sa prelaskom u četvrtu deceniju života polako se menja.

Većina muškaraca posle u dobi od 30 do 35 godina želi na prvom mestu da oralno zadovolje svoju partnerku – to ih maksimalno uzbuđuje i upravo to ističu kao najbolji način za dostizanje erekcije.

Pročitajte i… Mislile ste da muškarci maštaju o perverznom seksu? Oni zapravo žele ove 3 iznenađujuće sitnice!

Kako još muškarci vide seks nakon tridesete saznajte na sledećoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

„Zreli muškarci shvataju da je užitak bolji ako je zadovoljstvo obostrano. Oni razumeju da žena neće doživeti orgazam samo penetracijom“, kaže Ijan Kerner, autor knjige „She Comes First“.

Dakle, u ovom periodu kada momci postaju muškarci, oni se osećaju dobro u svojoj koži i spremni su da isprobaju stvari od kojih su se ranije sramili. Postaju otvoreni čak i za ideju da se „poigrate“ sa njihovom guzom… Naime, postoji tačka između testisa i zadnjice (peineum), i laganim dodirima na taj predeo muškarci mogu doživeti neopisivo zadovoljstvo.

Zanimljivo je i da je više od 80 odsto muškaraca u tridesetim priznalo da im se dopada misao da gledaju porno filmove zajedno sa partnerkom, što u ranijoj dobi nije slučaj.

Ali, ono što je važnije od svega – stariji muškarci su konačno spremni da otvoreno kažu šta žele od vas, ali i da vas isto pitaju!

Pročitajte i… Odgovor na četiri pitanja otkriće da li ste fatalna ljubavnica ili običan prosek…


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.