Kada sa nekim delite samo krevet – „Prijateljstvo s povlasticama“

by | 30 januara, 2020

Mnogi muškarci i žene u svojoj solo fazi života prođu kroz fazu „prijatelji s povlasticama“. Ideja da se sa nekim viđate kako biste zadovoljili svoje seksualne potrebe, a slobodni ste da viđate druge ljude i ne polažete račune nikome, zvuči odlično. Međutim, dok malom broju polazi za rukom da ovaj plan održe, čak im je ovo stil života, velika je većina onih koje ovo iskustvo pamte kao neslavno.

Opravdanje za žensko varanje – geni su krivi za sve

Šanse da nešto ne bude po planu su ogromne, a na kraju, ako ste se u ovu avanturu upustili sa osobom sa kojom ste se pre družili, prijateljstvo ispašta.

Zato, pre nego uplovite u odnos u kome imate samo fizički, a ne romantičan kontakt, pročitajte šta sve može da krene po zlu.1. Iako ste sada na istoj strani to može brzo da se promeni

Prvi i najveći problem može da nastane kada jedno od vas razvije osećaje. Možda na početku i niste bili zainteresovani za emocionalnu povezanost, ali posle nekog vremena osećanja mogu da se promene.

2. Šta kada se umeša treća osoba

Kada jedan od vas uđe u vezu sa nekim drugim i shvati da želi da prekine postojeći odnos sa „povlasticama“, često i drugarstvo odlazi u zaborav.

3. Videćete da flertuju s drugima

Prijatelji ste i želećete da se družite i van spavaće sobe, a to znači da ćete ih videti kako flertuju s drugim ljudima. Iako nekima to nije problem, barem ne na početku, ljubomora se kad tad razvije, pišu „Večernje novosti“.

Da li ste čuli za “whelming” novi uznemiravajući trend upoznavanja?

4. Menja se situacija u vašem društvu

Ako spavate s nekim iz društva, promeniće se način na koji gledaju na vas dvoje. Možda neće svi to podržavati, pa ćete se naći u neprijatnim situacijama.

5. Vaše prijateljstvo verovatno je odmah uništeno

Vrlo je malo onih koji mogu da se pohvale da im je ovaj plan da budu prijatelji s povlasticama uspeo i da su kada im je to dosadilo nastavili da budete samo prijatelji. Ovaj scenario veoma retko se događa, piše pomenuti list.

Foto: Guliver/Gettyimages

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.