Rasplamsajte strasti, uzburkajte ljubav: Evo kako da seks u braku bude strastven kao prvog dana!

by | 8 oktobra, 2016

Sećate li se prvih meseci veze kada niste mogli da skinete ni pogled ni ruke jedno s drugog? Dani takve strasti ne moraju da ostanu u prošlosti.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

UVEK EKSPERIMENTIŠITE

Kada ste mlađi ili na početku veze, sklonite ste avanturističkom duhu i isprobavanju novih poza, kao i učestalim seksualnim odnosima

Pročitajte i… Samo jedan dodir na ovo mesto i poludećete od najboljeg orgazma!

I onda godinama kasnije dozvolite sebi da zapadnete u rutinu i izgubite strast sa početka. Kako biste izbegli učmalost, kad god osetite da upadate u rutinu, odlučite da ponovo rasplamsate vatru i zapalite strasti među vama.

Na koje još načine možete uneti živosti u vaš seksualni život pogledajte na narednim stranama…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

CELODNEVNA PREDIGRA

Savršen seks počinje mnogo pre nego što uđete u spavaću sobu. Kako biste je uzbudili, počnite sa predigrom čim ustanete. Bilo da ćete je samo poljubiti ili joj reći koliko je lepa, održavajte ovakvo seksi raspoloženje tokom celog dana. Dok ste na poslu, šaljite joj seksi poruke i flertujte sa njom, a kada je ugledate kada dođete s posla, počnite sa laganim poljupcem i dodirom. Do tada će biti već dovoljno uzbuđena i željno će iščekivati da je zgrabite i pružite joj nezaboravno seksi iskustvo. Ali držite je još malo u neizvesnosti jer ćete samo pojačati uzbuđenje i nestrpljenje.

Pročitajte i… Večeras želite nezaboravni seks? Fokusirajte se na ove 3 stvari

ŽIVITE U TRENUTKU

Često smo haotični i veoma zauzeti, pa se dešava da svoje poslovne obaveze i svakodnevne probleme ponesemo kući i u spavaću sobu. Ali ako želite da doživiti eksplozivni vrhunac i zadovoljite svoju devojku, morate da naučite da budete koncentrisani u ovom trenutku samo na svoju devojku i vaš odnos i da ne dozvolite da vas druge stvari ometaju. Problemi i obaveze će vas sačekati i sutra, a ovo što se dešava između vas se dešava sada i želite da budete najsenzualnije iskustvo ikada.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SAMOG SEBE

Ne postoji ništa atraktivnije od muškarca koji je samouveren i zna šta hoće, jer u suprotnom, nedostatak samopouzdanja može da se odrazi na vaš seksualni život. Možda niste zadovoljni svojim telom i to može da utiče na vaš performans u krevetu. Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe i svoj seksualni život jeste da odlučite da budete najbolja verzija samog sebe. Ušetajte u spavaću sobu samouvereni, svesni šta želite od svog života i primetićete da se njen libido momentalno povećao.

Pročitajte i… Imam pravo da tokom seksa pričam kao porno zvezda

BUDITE UVEK U FAZI MEDENOG MESECA

Čak iako niste u braku, pretpostavljate da je medeni mesec rezervisan za najlepše i idilične trenutke novopečenih supružnika, a ovaj period može da se poveže i sa početnom fazom u vezi, kada neprestano osećate leptiriće u stomaku.
Kako biste održali strast u dugoj vezi, uvek pomislite na početnu fazu veze ili medeni mesec, pa se ne libite da iznajmite sobu na jednu noć ili da uradite nešto novo i uzbudljivo u spavaćoj sobi.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.