Seksi igračke: Isprobajte čari vibrirajućeg užitka!

by | 11 juna, 2011

Iz nekog nepoznatog razloga većina žena je još uvek previše čedna da bi zalazila u seks-šopove, pa ni ne znaju koliko seksi igračaka postoji koje bi im pružile savršeno zadovoljstvo. Kao da još uvek prećutno vlada mišljenje da su seksi igračke rezervisane samo za perverzne (i mahom muške) umove.


Industrija seksa u poslednje vreme nudi sve veći i veći izbor igračaka i pomagala koji mogu da začine vaš seksualni život. Osim seksi donjeg rublja, lisica i već opštepoznatih vibratora i dildoa, postoji čitav niz igračaka koje mogu da pruže posebno zadovoljstvo ženama. Postoje posebne igračke za stimulisanje različitih erogenih zona poput vibrirajućih prstenova, masažera i lubrikanata koji će rasplamsati vašu maštu i vinuti vas u zemlju užitaka
Ipak, još uvek najpopularniji i najtraženiji proizvodi i dalje su vibratori, ali i oni su prošli evolucijski period – od velikog i bučnog medicinskog pomagala čija je prvobitna namena bila lečenje ženske histerije i začepljenih genitalija do sofisticiranog i kompaktnog gedžeta koji može da stane u svaku žensku torbicu i dolazi u najrazličitijim bojama, oblicima i dimenzijama.
Sem toga, "najbolji prijatelj žena" se iz seks-šopova preselio i na police bolje snabdevenih parfimerija, pa je sad dostupniji no ikad. Iako pričanje o sopstvenoj seksualnosti više nije tabu tema, retki će otvoreno da priznaju da uživaju i u "seksu" bez partnera, barem onog ‘od krvi i mesa’.
Prednosti vibratora su brojne. Vibrator vam nikada neće reći ‘ne’, činiće upravo ono što vi želite u trenutku kada to želite, a s obzirom na napredak tehnologije i dizajna, možete da odaberete baš onakav kakav vam se najviše sviđa.
Od klasičnih vibratora falusoidnog oblika do onih u životinjskim oblicima, od gumenih do silikonskih i onih s više motora i brzina – nabavljanje ovih igračaka takođe može da bude igra ako se malo opustite i prepustite istraživanju.
Postoje mnoge vrste – od jednostavnih za dame koje ne vole da komplikuju, do onih koji izgledom više podsećaju na modni detalj nego na seksualnu igračku, poput vibratora u obliku patkice u romantičnom pakovanju.

Trenutno su najpopularniji takozvani “rabbit” vibratori koji su širim masama postali poznati posle serije “Seks i grad”, a pri dizajniranju posebna pažnja je posvećena ženskim seksualnim potrebama, što ga je na kraju krajeva i učinilo toliko popularnim.

Uz vibrator možete uživati sami ili s partnerom – većina samopouzdanih muškaraca ga ne shvata kao pretnju, već kao dobrodošlo osveženje. Ovakav trougao može da bude obostrano uživanje – potrebno je samo da oslobodite um od predrasuda i prepustite se.
 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.