Skoro sve žene posle seksa prolaze kroz jedan krajnje iritantan trenutak. A vi?

by | 17 septembra, 2016

Penetracija pritiska bešiku, koja je smeštena odmah iza vagine i ako u njoj ima makar malo tečnosti, imaćete utisak da vam se piški.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Koliko često vam se dešava da ste u krevetu sa partnerom, goli i i uzbuđeni, spremni za divlju partiju seksa i – onda odjednom osetite neodoljivu potrebu da piškite?

Pročitajte i… Četiri neobične poze za koje još nikada niste čule, a ludo su dobre i uzbudljive

Naravno, ne prekida vam se akcija da biste otišli do toaleta jer ne želite da pokvarite trenutak. Ali, ne želite ni da se uneredite u krevetu, zar ne? Šta se onda desi? Pauzirate, otrčite u kupatilo i obavite nuždu. Kako vam treba malo vremena da se ponovo vratite u isti fazon u sebi tiho proklinjete svoju bešiku što vam je upropastila zabavu.

Na sledećoj strani pročitajte šta kažu eksperti povodom ove iritantne pojave…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kako kažu eksperti za seks, penetracija vrši jak pritisak na bešiku, koja je smeštena odmah iza vagine. Ako u njoj ima makar malo tečnosti, zbog tog pritiska ćete imati utisak da vam se piški. Doktori tvrde da određene poze mogu da pojačaju taj osećaj, kao što je poza psa ili bilo koja poza u kojoj pritisak dolazi iz pozadine.

Pročitajte i… Odgovor na četiri pitanja otkriće da li ste fatalna ljubavnica ili običan prosek…

Ponekad osećaj da morate u toalet nema nikakve veze sa bešikom. Ako vaš partner adekvatno stimuliše vašu G-tačku, do te mere da vam se čini da ćete doživeti orgazam, takođe može da se javi potreba za olakašanjem, jer se tečnost skuplja oko G-tačke kad ste blizu vrhunca.

Ovo može da bude jako iritantno, zaista, jer kako vi možete da znate kad je posredi realna potreba za uriniranjem, a kad nadolazeći orgazam?

Doktori savetuju da, ukoliko često imate potrebu za odlaskom u toalet usred seksa, potrudite se da nuždu obavite pre nego što krene akcija, tako da možete da se opustite i prepustite orgazmu bez brige. A, ako određene poze intenziviraju osećaj, onda ih izbegavajte.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.