Šta drugi rade u krevetu?

by | 19 juna, 2009

Šta pali NJEGA? A NJU? Koliko su često raspoloženi za seks? Kakve trikove koriste da bi podstakli strast i želju? Veliko istraživanje o ljubavnom životu mladih parova donelo je iznenađujuće rezultate!

 

 

“On sme da švrlja!”

Ana (30), knjigovođa, i Boban (34), fitnes trener

 

lepota i zdravlje seks tajneAna i Boban zajedno su tek deset nedelja, a upoznali su se u diskoteci. Zadivljena njegovim savršenim telom (Boban se već nekoliko godina bavi bodibilding fitnesom), pozvala ga je te večeri u svoj stan. “Priznajem, mislio sam da će to biti avantura za jednu noć”, priča Boban. Ali, sa Anom je, kako kaže, doživeo veličanstven seks i poželeo je da nastave da se viđaju, što je i te kako prijalo njenom egu. “On je najlepši muškarac kog sam ikada imala”, tvrdi Ana. “U mom životu seks u suštini ne igra glavnu ulogu, ali, dok vodim ljubav, važno mi je i vizuelno zadovoljstvo. Znam da sa nekim ružnim muškarcem sigurno ne bih doživela takve orgazme”.
Ani se dopada i to što je, kad izađe sa Bobanom, druge žene prate zavidljivim pogledima. “Kladim se da bi ga rado povele kući, a mene odmeravaju u fazonu ‘šta je našao na njoj'”. Da bi zadovoljila svog dragog, Ana je spremna na mnoge ustupke. “On voli seks na francuski način, po mogućnosti ‘sa gutanjem’. Ja baš ne volim takve stvari, ali činim to jer se njemu dopada”.

 

 

Međutim, ipak postoji nešto u čemu Ana ne može da mu udovolji, a Boban priznaje da ga to veoma pali. “Dopadaju mi se žene sa velikim grudima. Znam da sigurno neću odoleti ako mi se takva devojka nađe na putu. Rekao sam Ani da se nadam da će mi oprostiti ako povremeno ‘zastranim’. Ono što je za većinu žena u ovakvoj situaciji neprihvatljivo Ani ne predstavlja problem. “Oboje smatramo da partneri moraju da se dogovore oko pravila u vezi. Mogu da živim sa činjenicom da se Boban povremeno “poigra” tuđim grudima. Opšte je poznato da muškarac može da ode u krevet sa ženom a da pri tom ništa ne oseća prema njoj”. Za Anu to ne važi.
“Zaista ne bih mogla da vodim ljubav bez emocija”, kaže ona, i dodaje da je svesna toga da ovo nije ljubav za ceo život, pa zato koristi pilule: “Znam da nećemo večno biti zajedno, pa bi beba bila velika greška”.

 


tabela 1
Smem li da ga pitam…

Žene Muškarci
… da li sam bolja u krevetu od njegove bivše?   Da 62% 
… da li je imao neku polnu bolest?   Da 89%  
… da li muva nešto “sa strane”?   Ne 19%   
… da li često masturbira?   Da 52%  
… koje mu se perverzne stvari dopadaju?    Da 57%
… da li je ikada odglumio orgazam?   Da 50%
… sa koliko žena je spavao?   Da 84%
… kako je izgubio nevinost?    Da 81%

 

 

“Volim što je toliko dominantan”

Boris (26) i Sofija (25), studenti

Kad su prvi put vodili ljubav, nisu se razdvajali šest sati. Ujutro je Boris napustio Sofijin stan, ne izgovorivši ni jednu jedinu reč o strasnoj zajedničkoj noći. “Mislila sam da ga više nikada neću videti, ali već sledeće večeri stajao je ispred mojih vrata. Uzeo me je u naručje i odneo pravo u krevet!” Borisova naglašena čulnost potpuno je opčinila mladu devojku. “On se veoma razlikuje od svih mladića koje sam dosad upoznala. Boris je muškarac koji zna šta hoće, i to jednostavno radi, što me je oduvek uzbuđivalo.”
Većina bi pomislila da je ovaj zgodni momak običan mačo tip, ali Sofiji se dopada što on uvek preuzima inicijativu. I to ne samo kad je neodlučna prilikom izbora hrane u restoranu, mnogo je važnije da je takav i u krevetu. “Izluđuje me kada sisa moj jezik”, zaneseno priča Sofija, dok se Borisu dopada način na koji ga ona oralno zadovoljava. “Ona to čini veoma nežno, a opet i te kako intenzivno… Fenomenalan osećaj!”. U najlepšem sećanju ostala im je erotska avantura koju su dođiveli prošlog leta, kad su putovali vozom na letovanje. “Spustio se mrak, vagon je bio skoro prazan. Osetila sam njegovu ruku na unutrašnjoj strani butine i to me je uzbudilo. Istovremeno, osetila sam užasnu paniku, bojala sam se da će neko naići.” Boris smatra da ih očekuju mnoštvo novih, neobičnih iskustava. “SM ili igre vezivanja nisu za nas.
Ali, Sofijina najbolja drugarica kazala mi je, želeći valjda da me isprovocira, da ona voli i lezbo seks. Od tada sanjam o tome da probamo utroje”, priznaje on namigujući. Veza koja je u početku delovala kao “one night stand”, lagano se kreće ka bračnim vodama. “Planiramo da se verimo u maju”, otkriva nas Sofija. “Naša ljubav započela je seksom, vremenom ju je baš to učinilo posebnom, ali sada znamo da smo jedno za drugo i da ćemo ostati zajeno do kraja života.”


tabela 2
Pređi na stvar, dušo!

Omiljena poza misionarska jahanje a tergo stojeći sa strane
Muškarci
18-24 god.    9%   44%    39%    3%   3%
25-29 god.    21%   42%   37% – –
30-40 god.   33%   41%   25% – –

Žene
15-24 god.     25%    34%    27% 4% 10%
25-29 god.   29%   31%   28%   3%    9%
30-40 god.   36%   29%   28% –  7%

 

“Zahvaljujući detetu, postali smo manje sebični”
Anita (35), laborantkinja, i Marko (34), mehaničar, sa kćerkicom Jelenom (2)

“Ne postoji ništa što toliko može da promeni seksualni život, kao što to može da učini dolazak deteta na svet”, tvrdi Anita. Nakon što je rodila Jelenu, čitavih šest meseci borila se sa nedostatkom sna, a nervna napetost uzela je svoj danak: počela je da očajava zbog viška kilograma, koji su je, kako je mislila, učinili neprivlačnom. Tek kad je Jelena napunila deset meseci, uspela je da prevaziđe svoje nezadovoljstvo i frustracije i ponovo je počela da vodi ljubav sa Markom.
Tokom seksa, sve vreme se skrivala pod ćebetom. “Živeli smo u malom stanu i plašila sam se da ćemo probuditi dete, a takođe, priznajem, stidela sam se svoje zaobljene figure”, iskrena je Anita. Pre nekoliko meseci mlada porodica preselila se u veći stan, a Anita je u međuvremenu uspela da skine višak kilograma. Uprkos novim, mnogo povoljnijim okolnostima, ovaj bračni par vodi ljubav samo jednom nedeljno. “Da bismo koliko-toliko pristojno živeli, Marko mora da radi više nego ranije. Uveče smo oboje umorni, a i kćerkica često spava sa nama.” Marko smatra da u tome nema ničeg lošeg. “Od kada smo dobili Jelenu, čini mi se da smo manje sebični. Najvažnije nam je da je njoj dobro, da se oseća sigurnom i voljenom”.
Ali, Anitina jača polovina već sad se raduje zimovanju na koje putuju bez deteta. Jelena će ostati kod bake i deke…

 

tabela 3

Igraj sa mnom!
Seks-praksa oralni analni vezivanje SM masturbacija seks sa igračkama
Parovi
18-24 god.    81%   12%   9%   4%   86%   79%
25-29 god.    84%    24%   10%   5%   76%   82%
30-40 god.   69%   25%    12%   5%    68%   83%

 

FOTO: GULIVER/GETTY, DREAMSTIME, RAINER DITTRICH

 

 

Tagovi: