Šta muškarci ne vole u seksu?

by | 9 juna, 2023
šta muškarci ne vole u seksu

Razvoj seksualne inteligencije i strastvenosti danas je postao.  Ali u želji da iznenadite svoju voljenu osobu, možete pokupiti pogrešne trikove. Šta to muškarci ne vole u seksu?

Šta muškarci ne vole u seksu?

Vizuelni kontakt je dobar u umerenim količinama

U filmovima vrućeg žanra gotovo je standard da glumica bez prekida gleda u kameru. Ovo jeste stimulišuće, ali samo donekle – ako ga gledate u oči tokom celog čina, netremice, to može izazvati neprijatnost. S obzirom na to koliko je muškarac ranjiv u intimnom trenutku, takav vizuelni napad će ga lišiti bilo kakvog zadovoljstva.

Ogrebotine na leđima

Ogrebotine na leđima nisu lepo podsećanje na burnu noć, nego bol i rane koje zarastaju. Možete pokazati svoju strast muškarcu bez povređivanja, pa makar i površnog.

Uopšteno govoreći, pre ujedanja, grebanja i nanošenja bilo kakvog fizičkog bola osobi, potrebno je sa njim razgovarati o seksualnim preferencijama i granicama.

Vlažnost je ključ za uživanje

Za razliku od erotskog filma gde su svi voljni i spremni za akrobacije bez pomoćnih sredstava, u stvarnom životu malo lubrikanta nije na odmet. Postoji ogroman broj maziva i gelova koji svaku vrstu seksa čine prijatnijim.

Odeća može biti prepreka

Sama ideja da vi, podlegli strasti, niste imali vremena da se potpuno oslobodite odeće, jeste lepa. Delimična golotinja uzbuđuje maštu. Spontanost u seksu ga može učiniti raznovrsnijim. Ali ponekad dodatna odeća samo stane na put. Bolje je potrošiti nekoliko sekundi na skidanje nego osećati nelagodnost tokom seksa.

Ne precenjujte svoje sposobnosti

Glumice u erotskim filmovima su izuzetno vešte u oralnom seksu, a često i veoma agresivne. Imitirati ih bez prethodne vežbe je prilično loša ideja. Osim toga, da biste ugodili čoveku, nije neophodno imati nikakve natprirodne sposobnosti. Mnogo važnija od bilo koje tehnike je sposobnost da osetite partnera i pročitate njegovu reakciju na vaša milovanja.

fizkes/istock/gettyimagesplus