Šta muškarci vole da čuju u krevetu?

by | 26 oktobra, 2023
šta muškarci vole da čuju u krevetu

Baš kao i vi, vaš muškarac voli da čuje i oseti kako uživate u intimnim trenucima. To ne mora da znači da morate da vrištite iz petnih žila ili da mjaučete kao mačka dok vodite ljubav. Ali, sa vremena na vreme muškarac poželi da čuje da je ženi sa kojom deli intimu lepo sa njim.

Šta muškarci vole da čuju u krevetu?

Komplimente

Niko nije imun na njih, pa ni vaš muškarac. Bilo da se spremate da pohvalite njegovu muškost, mišiće ruku ili guzu, verujte – komplimenti su uvek dobrodošli.

Svoje ime

Izvikivanje njegovog imena naglas pokazuje mu da razmišljate o njemu čak i kada su vam oči zatvorene i lice izobličeno od zadovoljstva. Žena koja uzvikuje njegovo ime u ekstazi je jedna od stvari koju svaki muškarac želi da čuje u krevetu.

Uzdasi

Tišina može da znači samo jedno – niste se uživele. A to muškarac ne želi da čuje. Zato slobodno pustite uzdasima da pobegnu, to će samo zagrejati atmosferu.

Prljav govor

Devojke koje govore prljavo je najveća fantazija muškaraca. Opišite mu stvari koje želite da mu uradite, a onda ih pretvorite u realnost.

Fantazije

Svaki muškarac ih ima i voleo bi da zna da ih ima i u njima uživa i njegova partnerka. Poveravanje fantazija je izuzetno intiman čin, tako da će svaki muškarac pasti na ovakvu vašu otvorenost.

U čemu uživate

Muškarci bi zaista sve dali da imaju kartu koja govori šta tačno treba da rade da bi aktivirali žensko telo. Nažalost, ovakav priručnih ne postoji, ali je zato zaista uzbudljivo kada naiđu na ženu spremnu da sa njima podeli ovakve informacije. Dakle, muškarci zaista vole da čuju u krevetu šta je to što funkcioniše za njihovu partnerku.

tool51/istock/gettyimages