Super seks poze za dane kada ste umorne

by | 14 jula, 2016

Minimalni trud, maksimalni užitak…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Seks je zabavan, od njega se osećamo povezanije s partnerom i srećnije, a zbog toga je i važan deo zdrave veze. Čak i ako ste možda uglavnom prava agresivna tigrica u krevetu koja preuzima inicijativu, svako od nas ima one dane kada smo preumorni i pomalo lenji ili večeri kada uopšte nemamo volju za nikakve aktivnosti. Međutim, to ne znači da ne morate ili ne možete uživati u seksu i tada. Ovih sedam poza dovešće vas do vrhunca bez previše truda (ovog puta neka se i on malo aktivira).

Pročitajte i… 5 načina kako da doživite orgazam baš svaki put

1. Na stomaku

Doggie style poza je relativno jednostavna i nije previše zahtevna za žene, a ovo je varijanta te popularne poze koja je još udobnija. Lezite na stomak, a ispod karlice stavite jastuk ili umotani pokrivač.

Koje su još seks poze odlične za dane kada ste umorne ili lenje pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Licem u lice

Zamislite da zajedno gledate neku seriju (ili film) koja je nekako dosadna… Zašto ne biste podigli atmosferu tako što ćete mu se popeti u krilo i uživali u vođenju ljubavi? Što se ove poze tiče, ne morate ni da se pomučite, kao ni da se premestite s kauča, a može biti odličan izbor i za seks na podu.

Pročitajte i… Ovo je 6 najgorih saveta o ljubavi i seksu

3. Misionarska poza

Misionarska poza je najčešća i to s vrlo dobrim razlogom, a to je visok nivo intimnosti, kao i olakšana mogućnost za postizanje orgazma kod oba partnera. Za žene koje vole da budu malo aktivnije ova klasična poza je, takođe, odlična zbog bliskosti i senzualnosti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Neko stoji, neko sedi

Ova pozna neće biti prezahtjevna ni za vas ni za vašeg partnera, a oboje ćete jednako uživati! Ova poza je odlična ako imate višlji krevet, kauč, ili pak sto. Sednite na ivicu kreveta ili stola, lezite i podignite noge tako da partner može da vam priđe i uživajte u onome što sledi.

Pročitajte i… 7 najvećih laži: Lekcije o seksu koje smo naučili iz serije “Seks i grad”!

5. Kašika 

Ovo vam je omiljena poza u kojoj zajedno spavate? Pa zašto je ne biste pretvorili u omiljenu pozu za seks u trenucima kada ste oboje pomalo leni i umorni? Samo lezite na bok i krenite u akciju.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

6. Presto

Ova varijacija „plesa u krilu“ dopušta vam da iskoristite svog partnera kao stolicu. Veoma seksi, napaljenu stolicu koja neće moći da skine ruke ni pogled sa vašeg tela.

Pročitajte i… Ovo su 4 najbolje poze za oralni seks

7. Dejvid Koperfild

Nismo sigurni zašto ova poza nosi ime po najpoznatijem svetskom mađioničaru, ali vam ona svakako može pružiti maksimalan užitak. Sve što treba da uradite jeste da stavite jastuk ispod zadnjice, kako biste podigle kukove. Na ovaj način podižete svoje kukove za stepen dovoljno povoljan muškarcu koji će vas oralno zadovoljavati.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.