Svaki muškarac će tokom seksa odmah primetiti tačno 5 stvari! Potvrđeno je

by | 3 januara, 2017

Jednostavno je – muškarci i žene imaju drugačiju percepciju seksa. Bar kada je reč o tome šta je jačem polu zaista bitno tokom odnosa. I dok se vi opetrećujete time da li on vidi vaš celulit, salo na stomaku, nenamazane nokte ili neurednu kosu, vaš partner razmišlja o kvalitetu samog čina i tome koliko se predajate… 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ono što svaki muškarac zapravo primećuje na ženi sastoji se u vašim pokretama, inspiraciji, inicijativi, strasti, kreativnošću… Dakle, hajde da prelistamo pet stavki koji će svaki muškarac odmah primetiti u krevetu!

1. Vašu inicijativu

Ništa nije više seksi od žene koja se oseća dobro u svojoj koži – to je ono što će više od svega privući muškarce, zajedno sa opuštenošću i slobodom. Oni vole kada je žena „napaljena“ i spremna da preduzme inicijativu, da neki novi predlog i probudi strast, veću nego ikada. Prosto frajeri vole žene koje znaju šta žele, u krevetu i van njega.

Pročitajte i… Postoje žene kojima seks ne ide od ruke, a otkriva ih ovih 8 karakteristika

Šta još zavodi muškarce i šta im je u seksu prioritet saznajte na sledećoj stranici… 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

2. Vaše pokrete

Pokreti su neretko jedno od najvažnijih oružja svake žene – počev od hoda preko mimike pa sve do pokreta u samom seksu. Nago žensko telo uzbuđuje samo po sebi, a još ako je propraćeno zavodljivim, senzualnim pokretima koji „pozivaju“ na „valjanje“ među čaršafima… Dakle – grlite, mazite, češkajte, njijšite se, priljubite se uz njega i biće vaš!

3. Vaše poglede

„Kec“ u rukavu? Definitivno pogled iz kog izbija požuda! Pogledi tokom seksa i ljubljenja iz kojih „pršti“ užitak, samopouzdanje i zadovoljstvo definitivno mogu da podgreju atmosferu i dodatno zatalasaju strasti.

Pročitajte i… Skoro sve žene posle seksa prolaze kroz jedan krajnje iritantan trenutak. A vi?

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

4. Vaš uzdah

Glasni uzdasi nisu tek tako izmišljeno. Oni su tu da oslobodite seksualni naboj i energiju u trenutku strastvenog čina, ali i da date smernice svom muškarcu u čemu najviše uživate i kada ste blizu vrhunca. Uzdasi su jačem polu dokaz da vam pruža zadovoljstvo, ali i putokaz da su na dobrom putu.

5. Vaš trud

Trud oko toga da im ugodite, i pružite maksimalni užitak i vizuelni i seksualni neće proći neprimećeno! Svakom muškarcu laska pomisao da ste se skockali i pažljivo izabrali veš samo zbog njega.

Pročitajte i… Još su žene u antičko doba poznavale tajnu eksplozivnog seksa i orgazma. Otkrivamo je!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.