Tajna najboljeg seksa života krije se u jednostavnim formulama. Otkrivamo ih…

by | 27 novembra, 2016

Biti potpuno otvoren i iskren u romantičnoj vezi nije najlakši zadatak. Možda mislite da znate sve o vašem partneru, ali da li biste bili iznenađeni podatkom da jako mali broj parova zaista zna nešto o njihovim fantazijama?

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ne brinite, vi ste u većini. Čak i u dugim vezama i odnosima, mi smo trenirani da naše najdublje seksualne fantazije krijemo.

Svi ih imamo, svi imamo seksi sanjarenja ili scenarije. Međutim, postoji velika prepreka između naše sposobnosti da imamo fantazije i naše sposobnosti da ih podelimo s bilo kim.

Pročitajte i… Muškarci su nam priznali šta im je grozno u najpopularnijim seksi pozama. Čude li vas odgovori?

Navodimo vam četiri stvari koje će najsrećnija i najzdravija većina seksualno avanturističkih parova uraditi da bi svoje seksualne fantazije podigli na viši nivo. Prevaziđite strahove i uživajte u spavaćoj sobi!

Kliknite dalje za nastavak teksta…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

1. Uvođenje novih ideja

Morate početi od nečega. To ne znači da treba odmah reći partneru neke „bezobrazne“ stvari, to znači da morate naći način da dozvolite partneru da iskaže svoje seksualne fantazije. Odličan način da se ovo uradi jeste da obavestite svog partnera da je on bitan deo vaše fantazije. Možete mu reći nešto ovako: „Imala sam najseksepilniji san sa tobom pre neki dan…“ ili: „Ponekad kada imamo seks zamišljam te kao…“

Pročitajte i… Pitali smo 10 žena sa koliko muškaraca su spavale. I nisu se libile da nam priznaju broj!

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

2. Istražite svoje mogućnosti u fantazijama

Prvi korak je otvoren razgovor koji će podrazumevati eksplicitne detalje. Ispričajte jedno drugom svoje fantazije i otkrijte da li se vaši afiniteti poklapaju. Bilo da je u pitanju isprobavanje novih seksi igračaka ili uživanje u seksu na otvorenom, okušajte se u novim seksi avanturama u kojima ćete uživati.

Pročitajte i… Samo jedna sitnica će muškarca u seksu dovesti bukvalno do ludila!

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

3. Dozvolite sebi da se smejete

Ovaj korak je jako bitan. Otkrivajući svoje seksualne fantazije možete učiniti da se osećate izuzetno osetljivo, a šta je jedan od najčešćih odgovora kada se osećamo nervozno ili nesigurno? To je sigurno smeh.

Pročitajte i… Možda vas je sramota, ali opustite se… Svi imaju tih 5 užasnih navika u seksu i o tome ćute

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

4. Naučite da se prilagodite

Komunikacija može biti ključ za ispunjavanje aktivnog seksualnog života. Pametna ideja je razgovor o tome šta funkcioniše, a šta ne.

Pročitajte i… Zagrepčanka zatekla muža u krevetu s drugom. Potom je uradila nešto što niko drugi ne bi

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: