Top 7 pravila ljubavi prema seksu

by | 13 septembra, 2015

Seksu možete prići halapljivo i gladno, zavodnički i egotripozno, možete mu se predati kao da skačete pod voz, u nadi da će isterati iz vas sav višak vas samih, koji vam toliko opterećuje mozak.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Seks je zabava i ventil, link do unutrašnjih mrakova ili radost i ljubav, zavisi od pristupa. I potrebni su vam raznovrsni pristupi, dok ne otkrijete onaj u kome uvek poštujete sebe i slavite telesnu ljubav, bez obzira kako tome pristupa vaš trenutni partner.

Vaš orgazam je do vas, a ne do njega
Partner je tu da uživate jedno u drugom. Umete li da uživate? Znate li kako da postignete orgazam i šta vaš partner treba da čini da bi vam u tome asistirao? On ne zna. Možda će pogoditi i provaliti, ali zašto biste čekali da se to dogodi? Iz ljubaznosti? Pa, možete veoma ljubazno i predusretljivo da mu objasnite i pokažete ono što vi znate i da onda budete zadovoljni zajedno.

Apstinencija je u redu
Kao i masturbacija. To nije niži oblik seksa, koji sprovodite zbog nedostatka partnera, nego odličan način da sebi pružite mnogo neposredne ljubav.

Pročitajte i… Nikada ne biste pomislile: 8 seks poza koje muškarci ne vole!

Promiskuitet je u redu
Ne mora da bude destruktivan, odnosno izraz očajanja propalog pijanca koji navrće neispražnjene čaše i flaše po kafanama, pre nego što ih konobari sklone. Možda vam ne treba stalni partner. A kad već nemate nekog posebnog i voljenog, onda su svi ostali prosto prihvatljivi, takvi kakvi su u trenutku kad ponude svoje usluge. Ima poslova koje može da obavlja svaka budala, a seks je jedan od njih. Dakle, uzmite nekog izvođača radova i upotrebite ga nesputano sa mnogo radosti i ljubavi prema seksu.

Sve što ste do sada iskusili je ok
Sigurno se stidiš nekih iskustava i to svaki put kad ih se setiš. Ali taj stid bi trebalo da jenjava sa iskustvom. Sve što si doživela, nečemu je poslužilo. Makar da bi znala šta više sigurno nećeš sebi dozvoliti.

Odličan seks ne garantuje dobru vezu
Lako je pomešati seksualnu hemiju sa idejom da odlično odgovarate jedno drugom i sa očekivanjem da iz krevetske sloge i ekstaze izraste posvećena veza. Ali nije tako. Pravi seksualni partneri su često sasvim pogrešan izbor za vezu. Dobra veza, međutim, treba da obezbedi dobar seks, makar i ako to nije spontano, već zahteva rad na sebi, prilagođavanje i svu vašu ljubav prema seksu.

Monogamija nije zakon, nego koncept
Jedino što treba da znate je da li je to vaš koncept ili nije. I da raščistite sa svim remetećim faktorima, ego tripovima i romantičnim budalaštinama i da praktikujete s ljubavlju ono što je za vas istina, način, autentični izraz.

Vaše telo je divno
Ljubav prema sebi i ljubav prema seksu koračaju zagrljeni u susret uzbudljivim doživljajima i spoznajama.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.