Kako da prepoznate nekog ko je nedavno vodio ljubav

by | 2 novembra, 2020
seks

Seks za bolje raspoloženje

Da li ponekada pomislite za neku devojku kako baš „sija“ nekom lepom energijom? E, pa za to ima poseban razlog. Tim naučnika otkrio je da je za to odgovoran „postseksualni sjaj“.

SjajU jednoj objavljenoj studiji otkrili su da, pored trenutnog užitka, 48 sati nakon odnosa javlja se pozitivan efekat koji će uticati na sjaj u vašim očima i ozarenom licu. Naime, pozitivne posledice nakon odnosa utiču na celokupno zdravlje organizma, balans hormona, podstiču zadovoljstvo i imaju uticaj na sreću, lepo raspoloženje. (Pročitaj: Vodič za nezaboravnu masažu erogenih zona)

Lako ćete prepoznati nekoga ko je skoro imao seks. Najčešće po vrcavom ponašanju, veselom raspoloženju, čestom smeškanju i naravno, sjaju u očima.

Tajni smešak

Ako vidite ženu da gleda u stranu sa zavodničkim smeškom na licu, znajte da je za to verovatno odgovoran – seks. Ona ima svoju slatku tajnu koja će učiniti da svoj dan pregura sa osećajem lakoće i ispunjenosti.

Opušten stav

„Ništa mi ne može pokvariti raspoloženje“: Posle seksualnog odnosa porast endorfina može vam dati novu, svežu perspektivu u vezi neprijatnosti svakodnevnog života. (Pročitaj: Spooning seks poza: Evo zbog čega ćete se zaljubite u ovaj intezivan i intiman položaj)

Pa, šta čekate? Ovo su dovoljni razlozi da se već večeras „bacite u akciju“!

seks

Seksualni saveti uz koje ćete proširiti svoju zonu komfora

Mnogi seksualni saveti pomoći će vam da imate bolji odnos. Istražite nove tehnike ili načine fokusiranja kako biste proširili zonu komfora, a da pritom još uvek ostanete u njoj. Evo šta to konkretno podrazumeva:

Budite otvoreni za isprobavanje novih stvari

Nesputanost i samopouzdanje, kao i otvorenost za eksperimentisanje, omogućiće vam da otkrijete šta je to što vam prija. Raznolikost je začin svake veze, što ne znači da treba da radite stvari u kojima ne uživate. Pustite da vas radoznalost odvede u nekom nepoznatom pravcu i imajte u vidu da se najbolji seks dešava onda kada ste otvoreni prema svojim željama i potrebama. Više o tome pročitajte OVDE

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.