Žene, osvestite se! Ako ove stvari rade, muškracima je zaista samo do seksa

by | 19 novembra, 2016

Upustili ste se u vezu s muškarcem, ali ne znate da procenite zanima li njega išta osim strastvenih igrica u spavaćoj sobi? U nastavku pročitajte jasne znakove da mu je važan samo seks koje su otkrili upravo muškarci.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

1. „Primećujemo samo vaš izgled“

 Nikada ne pokazuje interes za vašu karijeru, ne ceni vašu inteligenciju, humor ili stavove, ali zato će uvek primetiti da ste „baš seksi u tim uskim farmerkama“.

Svi volimo da primimo kompliment na račun izgleda, ali takođe želimo da nas cene i zbog unutrašnjih kvaliteta. Muškarac koji vas svodi samo na vanjski izgled nije u potrazi za vezom nego samo avanturom, piše portal Zadovoljna.

2. „Svaki razgovor poprima seksualnu notu“

Bez obzira na to o kojoj temi razgovarate, on odmah nađe način da razgovor pretvori u verbalnu predigru. Nakon vaše priče o uspešnoj prezentaciji koju ste održali na poslu, on samo komentariše kako klijenti sigurno nisu skidali oči s vas jer ste prezgodni.

Kad mu kažete da padate s nogu od umora i samo želite da se bacite pod tuš, on kaže da bi vam rado oprao leđa. Nema ništa loše u malim seksi upadanja, ali samo ako nisu deo baš svakog vašeg razgovora.

3. „Ne vodimo vas nigde“

Sva vaša druženja događaju se unutar četiri zida i on nema nameru da vas izvede u bioskop ili na večeru. Njegova ideja veze je ostanak na kauču i gledanje utakmice koju je on odabrao, a posvećuje vam se samo kada pokažete želju za fizičkim kontaktom.

4. „Ljutimo se ako odbijete seks“

Svi ponekad imamo loš dan i nije nam ni do čega, a kamoli do seksa. Muškarac koji ima iskrene namere prema vama, to će razumeti, neće vas siliti na seksualni odnos i definitivno se neće naljutiti ako ga odbijete.

Muškarac koji je s vama samo zbog seksa ponašaće se uvređeno ako mu kažete „ne“ i pokušaće da vas nagovori barem na brzinsku akciju pod čaršavom.

 5. „Izbegavamo predigru“ 

Baca li se muškarac odmah i uvek na „glavni čin“ u spavaćoj sobi? – To je znak da je zainteresovan samo za seksualnu vezicu bez dubljeg vezivanja. Proverite zašto je predigra važna i koja su tri najvažnija trika iz Kama Sutre za nezaboravan seks.

Ako odbija da vas upozna s prijateljima, izbegava susrete gde morate biti obučeni i loše govori o devojkama svojih poznanika, pravo je vreme da odete.

6. „Ne upoznajemo vas sa svojim prijateljima“

Nemojte se začuditi, ali takav muškarac nije zainteresovan da vas upozna sa svojim najboljim prijateljem, omiljenom tetkom, niti s ekipom iz najdražeg kafića.

7. „Ne zanima nas vaša porodica ili prijatelji“

U skladu sa tim, nije zainteresiran ni za detalje iz vašeg života. Verovatno ne zna ni gde radite, s kim živite i od koliko članova se sastoji vaša porodica.

8. „Večito smo prezauzeti“

Na vaše SMS poruke predlaže neodređene odgovore. Njegovi odgovori uključuju fraze od „videćemo“ preko „možda“ do „imam nekih neodložnih obaveza“, ako mu nudite varijante u kojima ćete morati biti obučeni. Svaki razgovor koji on započinje, pak, ima seksualne konotacije.

9. „Zovemo vas samo u svoj stan i ne želimo biti u vašem“

On vas zove u svoj stan gde može da kontroliše vreme i mesto susreta, kao i dužinu vašeg zadržavanja. Pa, iako vam „dopusti“ da ostanete preko noći tu i tamo, nikad vam ne napravi doručak u krevetu ili skuvao kafu.

10. „Ne želimo vaše stvari u svom stanu“

Dobar deo nedelje provodite u njegovom stanu, ali i dalje morate krišom da operete zube njegovom četkicom. Pokušali ste da ostavite par komada svoje odeće kod njega, ali uvek ih je primetio i podsetio da ne zaboravite da ih ponesete kući. On ne želi tragove vašeg prisustva u svom stanu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.