Žene u ovim divljim pozama vode glavnu reč, a muškarci mole za još

by | 28 jula, 2016

Ako ste u potrazi za osveženjem u spavaćoj sobi, a volite da ponekada diktirate tempo i vodite glavnu reč u krevetu, ovo su poze koje će svakog muškarca dovesti do ludila, a vama pružiti užitak i nezaboravne noći. 

Foto: Popperfoto/Getty Images)

Foto: Popperfoto/Getty Images)

Pa, ako ste željni „divljih“ trenutaka, strastvenih pokreta i noviteta u svom seksualnom životu, vreme je da preduzmete inicijativu i svom muškarcu predložite poze u kojima ćete vi biti „šef“. Vredi svakog truda, vas mogu dovesti do eksplozivnog orgazma, a jači pol će neopisivo uživati u senzacijiPročitajte i… Muškarci ih ne podnose: 5 najčešćih ženskih grešaka u krevetu

O kojim je još „neotkrivenim“ pozama reč otkrijte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Dakle, najbolje poze u kojima nežniji pol vodi glavnu reč jesu obrnuta „jahačica“, žena u čučnju i „yab yum“. Evo i detaljnog uputstva, dame!

„Obrnuta jahačica“: Muškarac leži na leđima, a noge su mu raširene i savijene u kolenima. Žena treba da čučne iznad njega i to okrenuta leđima. Pridržavajući se za njegova kolena žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njene bokove.

Žena u čučnju: Stolicu naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac treba da sedne na stolicu, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, zatim prebacuje noge preko njegovih butina i oslanja se stopalima na krevet. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava, ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

„Yab Yum“: Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (u turskom sedu). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice, pa obmotava noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova poza je vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni, pa mogu neprestano da razmenjuju poljupce.

Pročitajte i… Muškarci složniji nego ikada: Za ove tri seks poze smo ludi i definitivno su najbolje

 

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Žene u ovim divljim pozama vode glavnu reč, a muškarci mole za još”

  1. ZvoncicaA kaže:

    Možda su muškarci i ludi za ovim pozama, ali teško da žene mogu da uživaju u njima, s obzirom koliko truda treba da ulože… Tako da…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.