Neizostavni modni komadi za jesen 2018.

by | septembar 10, 2018

Jesen je možda najinspirativnije doba, kada je reč o modi. Slojevito oblačenje i boho detalji uz kombinovanje najrazličitijih odevnih komada predstavlja pravu zabavu, svakoj od nas.

Donosimo vam must have komade, koje svaka žena ove jeseni treba da ima u svom garderoberu. 

1. Midi haljina

Ove jeseni najaktuelniji model biće boho, midi haljine cvetnog printa. Odlično se kombinuju sa kožnom jaknom i predstavljaju kombinaciju nežne i snažne žene. Pored njih, najpopularniji trend su haljina – košulje, koje su jednostavne a chic, pogodan izbor za svaku priliku.

H&M

2. Sako

Sako je omiljeni odevni komad, jer se idealno kombinuje i svakom look-u daje dozu ozbiljnosti. Svakoj ženi potreban je barem jedan dobar sako, jer je nepogrešiv izbor za svaku priliku. Podjednako efektno delovaće u poslovnoj, ali i casual kombinaciji.

Lindex

Pročitajte i…4 must have komada za predstojeću jesen

3. Patike

Ove godine, patike su omiljeni komad obuće iz  sezone u sezonu! Kombinujte ih uz lepršave haljine, poslovne outfite i nosite ih ležerno uz farmerice. Pored toga što ćete uvek izgledati trendi, biće vam udobno, a to je najbitnije, kada morate ceo dan da provedete napolju.

H&M

4. Suknje

Teksas suknje, ove jeseni biće apsolutni must have! Pored njih aktuelne su i suknje sa dugmadima i midi plisirane suknje. Ove jeseni sve je u znaku ženstvenosti.

Lindex

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

Autor: T. V.

 

 

Tagovi:

top