Klasične poslovne pantalone su ponovo must have! Ali, samo u ovoj kombinaciji

by | februar 11, 2021

U godini koja je obeležena udobnim komadima odeće, niko nije očekivao da će veliki come back doživeti – pantalone na peglu. Klasične poslovne pantalone danas se kombinuju bukvalno sa bilo čim: džombastim patikama, širokim duksevima, oversajz sakoima.

Ako pitate modele, glumice i modne influensere – klasične poslovne pantalone postale su zamena za farmerke. I to uspešna, tako da je na pomolu novi trend 2021. (Pogledajte i: Trendovi u uličnoj modi za 2021. godinu: Ovo ćemo želeti da nosimo)

Sa čime da kombinujem klasične poslovne pantalone?

Klasične pantalone i oversajz sako

Jedna od omiljenih kombinacija u uličnoj modi su: klasične pantalone na peglu, oversajz sako i uski top sa izrezima. Na nogama, naravno, džombaste patike. Eventualno, u obzir dolaze klasične bele adidaske.

 

Klasične pantalone i duks

Ako u ormaru imate strukirane pantalone na peglu, eto idealnog para da ga ukombinujete sa pamučnim sportskim duksom. Za ovakvu kombinaciju izuzetno je važno da to bude monohromatski izgled – nema igranja sa bojama, pratite izabranu nijansu. (Pogledajte i: Kako uštedeti kupovinom – 11 osnovnih stvari u ormanu zimi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leigh👑 (@leighwoodzx)

Klasične pantalone i štikle

Ako ste ipak tradicionalni tip i kombinacija klasičnih poslovnih pantalona i dukseva ili džombastih patika za vas je svetogrđe, iskoristite ih za elegantnije kombinacije. Ukoliko rešite da klasične pantalone nosite uz štikle, znajte jedno: te štikle moraju biti ubitačno visoke sandale sa tankim kaiševima.

Gore možete izabrati, u zavisnosti od spoljne temperature, široki pulover otvorene boje, laganu letnju bluzicu ili čak i običan jednobojni top. Kombinacija je svakako efektna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A (@lisanicolejames)

Klasične pantalone, patike i trenč

Klasične pantalone i patike, uz bluzu jednostavnog kroja mogu da se upotpune trenč kaputom. Odlična su kombinacija i sa bomber jaknom ukoliko se opredelite za monohromatsku opciju i belu košulju. Patike su, u obe kombinacije, neizostavna obuća. (Otkrijte i: Saveti stiliste: Kako nositi patike u grad (i na posao)?)

lepotaizdravlje.rsCicy/Getty via Guliver