Categories Moda

Modno savetovalište: 5 odevnih komada idealnih za dame sa oblinama

Žene sa naglašenim oblinama, često su nezadovoljne svojim telom i skrivaju ga širokom odećom. Pa ipak, neke od najlepših i najprivlačnijih žena poput Marylin Monroe, J.Lo i Monice Bellucci, krase raskošne obline, a ove dame su pravi dokaz da je ljubav prema sebi i sopstvenom telu sinonim za atraktivnu ženu, koja pleni. 

Pored samopouzdanja, koje je neizostavno, evo i nekih odevnih komada, koje će vaše obline istaći u pravom svetlu:

1. Haljina na preklop

Ne postoji laskaviji odevni komad, za žensku figuru od haljine na preklop, koja s razlogom ne izlazi iz mode od 50-ih godina do danas. Ovaj model ističe ženski struk, pa tako stvara iluziju peščanog sata, a do izražaja dolaze i vaši bokovi!

@thegirlfrompanama

2. Skinny jeans

Možda vam se tako ne čini, ali idealan model farmerica za dame sa izraženim oblinama su skinny jeans sa dubokim strukom, koje će žensku figuru istaći na najbolji mogući način.

@negin_mirsalehi

3. Cigaret pantalone

U pantalonama takozvanog cigaret kroja, od svilenksatog materijala, sa dubokim strukom, uz dobar strukirani sako i salonke,  izgledaćete elegantno i veoma vitko!

@flauntandcenter

4. Pojas u struku

Pojas u struku je hit aksesoar ove sezone  i nosi  se preko apsolutno svega, što je idealan način da budete trendi a istaknete vaš struk i izgledate vitko.

@whowhatwear

5. Pencil suknja

Duboka, uska suknja do pola listova, istaći će vašu liniju i obline, a vašem look-u daće ozbiljnu i ženstvenu, sofisticiranu notu!

@twocorporategirls

Foto: @cellajames

Basic modna osnova: Klasični komadi koje morate imati u svom garderoberu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA