Categories Moda

All white everything – omiljena modna kombinacija ovog leta

Jedan od najluksuznijih modnih klasika, koji sa oduševljenjem nosimo svakako je i bela boja. Reč je o boji, koja svakoj odevnoj kombinaciji daje izvesnu dozu luxuza, čak i kada je reč o dnevnim casual varijantama. Kada želimo da izgledamo prefinjeno, moderno i elegantno, mi biramo belo, a ovog leta all white look je apsolutni modni hit!

@thegirlfrompanama

Zbog svoje jednostavnosti i mogućnosti kombinovanja na najrazličitije načine, bela je boja koja sa sobom nosi jedinstvenu modnu priču. Bela odevna kombinacija u sebi istovremeno objedinjuje minimalizam i decentnost, klasiku i luksuz, prefinjenost, ali i suptilnost i upravo zbog toga, ove sezone, bela mami poglede, gde god se pojavite.

U zavisnosti za koju priliku sklapate svoj all white look, odabraćete klasične bele komade, koje ćete sa uživanjem nositi. Dnevna all white kombinacija podrazumeva klasičnu belu majicu i bele farmerice, ili šorts, kao i svima omiljene bele patike.

@glammeetsglam

Sa druge strane, elegantna bela kombinacija podrazumeva belu haljinu, sandale, kao i torbicu u istoj boji, a ako želite da se poigrate nakitom, nikako nemojte odstupiti od vaše ideje da sve bude belo.

Belo je sinonim za stil, tako da ovog leta pokažite da ste it devojka koja uživa u prefinjenosti bele boje!

Foto: @glammeetsglam

#instainspiracija: Omiljeni elegantni komadi za ovo leto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA