Autfiti za letnji getaway vikend? Neka vas inspiriše naš avgustovski modni editorijal!

by | 18 avgusta, 2021
Autfiti za letnji getaway vikend

Nedostaju vam još samo autfiti za letnji getaway vikend, a sve ostalo je već spremno? Odabrali ste destinaciju, tu negde u blizini, uz reku ili jezero, rezervisali smeštaj… Preostaje da pregledate naše fotografije, a zatim spakujete kupaći i još nekoliko krpica…

Foto: Mirko Tabašević * Stajling: Vesna Stanković * Šminka: Nina Radovanović * Model: Ana Radivojević

Autfiti za letnji getaway vikend

Okret ka suncu

Šarena marama na glavi i bikindi standardni su spoj za plažu, ali to je naš predlog i za opuštenu popodnevnu šetnju u prirodi po ovim vrućinama. Sve nijanse lila i bordo su u u igri! Kupaći kostim P….S….Fashion, marama Zara, pantalone H&M.

Sunkissed

Za bezbrižnu letnju žurku dobar izbor predstavlja kupaći kostim preko koga ćete poneti samo neobičnu, proizirnu bluzu. Garantujemo da ćete biti primećeni! Spoj roza i lila jedna je od glavnih kolornih šema ovog leta. Bluza Nin Imma, No Sugar Fashion Studio, Kupaći kostim Bitini, No Sugar Fashion Studio.

Autfiti za letnji getaway vikend

Za trenutke čiste sreće

Trendi mini-haljina s block bojama je must have već nekoliko sezona. Hrabro je ponesite čak i ako nije prilika za to – osećajte se posebno! Haljina Vivi Dias, No Sugar Fashion Studio.

Spremni za osveženje

Istina je da su bikini i lagana marama sve što će vam biti potrebno za boravak kraj vode. Da, kupanje u reci ili jezeru ono je čemu se u ovim vrelim danima i te kako radujemo! Kupaći kostim Bitini, No Sugar Fashion Studio, marama Zara, ogrlica Flami, No Sugar Fashion Studio.

Opuštencija

I to uz dašak glamura u prirodi? Može! Uz bikini sa mnogo isprepletenih traka, koji je hit ove sezone, uklopite upečatljiv ogrtač ili kaftan od finog materijala. Budite autentični. Kupaći kostim Kristina Perić, ogrtač P….S….Fashion.

Autfiti za letnji getaway vikend

Pogledajte i… Kako da se obučete za kancelariju kada je klima uključena na 18 stepeni

Mirko Tabašević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.