Poklanjamo vam besplatno, elektronsko izdanje magazina „Lepota i zdravlje“!

by | 25 aprila, 2020

„Vanredno stanje u našoj zemlji se bliži kraju, a mi se pitamo šta će se sve promeniti u našim životima, u svakodnevici, u budućnosti. Neke stvari svakako moraju da se promene, a neke, ipak, treba da ostanu iste – uprkos tome što je teško voditi bitke na mnogim frontovima“ – piše glavna i odgovorna urednica Lidija Ćulibrk u ovomesečnom “pismu urednice”.

„Upravo zbog toga, želimo da vam ponudimo ovo elektronsko izdanje vašeg omiljenog magazina, sa svim segmentima „Lepote i zdravlja“ na koje ste inače navikli i koji su vam dragi, ali, naravno, uz poseban osvrt na vreme izolacije i posledice koje će ono doneti“, piše glavna i odgovorna urednica „Lepote i zdravlja“ Lidija Ćulibrk.

Želimo da podelimo s vama priloge iz oblasti nege, ulepšavanja, modnih trendova i fitnesa, jer su to stvari koje će nas uvek zanimati i biti nam važne. I da vam na taj način kažemo da sve ono što smo voleli u svetu pre pandemije i dalje je tu. Istovremeno, neminovno je da će promene, o kojima se toliko govori, biti i povoljne i nepovoljne.

Ono što vam želimo jeste da svaku promenu, koju ovo izazovno vreme donosi, uspete da savladate, da je iskoristite za svoju dobrobit, a u tome će vam, nadamo se, pomoći i

Elektronsko, majsko izdanje „Lepote i zdravlja“ u kojem ćete pronaći i Eucerin specijal o lepoti „Ponovo sveža i blistava koža“. A već sledećeg meseca ponovo se čitamo na papiru!Lepotaizdravlje.rsLepota i zdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.