Categories Moda

Boja sunca na nogama. Kako vam se dopada?

Leto je uvek rezervisano za jarke boje, kako garderobe tako i cipela, a ove sezone je posebno popularna žuta. Kada je u pitanju garderoba sve je jasno, ali se žene retko odlučuju za obuću u intenzivnim nijansama. Ako ipak želite da probate predlažemo da taj počasni par bude u boji sunca.

Foto: Mango

U žutoj boji ovog leta dolaze niske dnevne sandale, espadrile, sandale sa visokom petom za dnevne i posebne prilike, ali i papuče, kako one dnevne, za plažu, tako i one formalnije sa potpeticom i od satena ili nekog drugog materijala. S obzirom da su toliko raznovrsne daju mogućnost da u skladu sa prilikom, stilom i ukusom odaberete model koji vam najviše odgovara.

Obuća u žutoj boji zapravo i nije teška za nošenje. Ne preterujte sa drugim jarkim nijansama, odlučite se za džins, crno ili belo ako niste sigurne. Ako je nosite uz intenzivne boje birajte garderobu sa komplementarnim printom koji u sebi sadrži žutu ili neku njoj srodnu boju u manjoj količini. Nežni plavo sivi tonovi takođe su proverena vatijanta uz žutu obuću.

U galeriji možete pogledati naše favorite. Pišite nam koji par vam se najviše dopao.

Pročitajte i…Lenje ste danas, a ipak želite da izgledate lepo? Evo i kako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA