Britanke proglasile Viktoriju Bekam najmlađom ikonom stila

by | 17 decembra, 2011

Iako kao pop-zvezda i nije mnogo obećavala, Viktorija Bekam u samo nekoliko godina uspela je od svog imena da stvori brend, koji je prepoznat i od strane Britanki iznad 50 godina, učesnica ankete za izbor za britansku ikonu stila. U anketi koja je obuhvatila hiljadu žena, Viktorija se ugodno smestila na šesto mesto liste 20 najmodernijih Britanki te je sa svojih 37 godina uverljivo ponela titulu najmlađe učesnice.

Samim tim, rezultati su pokazali kako se bivša članica grupe „Spice Girls“ danas obraća svim ženama rafiniranog ukusa, bez obzira na njihovo godište. Portparolka brenda CC, koji je ovo istraživanje i sproveo, prilikom objavljivanja liste izjavila je: „Viktorija Bekam je dokazala kako poseduje univerzalnu privlačnost i njen imidž se u poslednjih nekoliko godina promenio od visokog glamura do klasičnog izgleda, koji je privlačan ženama svih životnih dobi. Rezultati pokazuju da žene u 50-ima nisu u strahu od prihvatanja mladenačkog stila, ako je on napravljen kako treba.“

Prve pozicije ispred Bekamove zauzele su glumica i dama Helen Miren, supermodel Tvigi, zvezda serije „Absolutely Fabulous“ Džoana Lamli, pop senzacija 60-ih Lulu i glumica Džudi Denč.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.