Celebrity modni trikovi: Haljine za velike grudi u kojima one izgledaju savršeno!

by | 4 septembra, 2022
haljine za velike grudi

Ove haljine za velike grudi pomoći će vam da prikrijete nedostatke, a naglasite vrline vašeg tela. A savete smo preuzeli direktno od dama sa crvenog tepiha!

Prevelike, sitne, bezoblične, opuštene – svaka druga žena je sigurna da nešto nije u redu sa njenim grudima. U stvari, mi stalno pokušavamo da pronađemo mane i nesebično ih negujemo u sebi. Predlažemo vam da stavimte tačku na ovo pitanje i bacamo pogled na zvezde, čija tela su svakako daleko od idealnog.

Haljine za velike grudi

 View this post on Instagram

 

A post shared by (@ladygagavision)


Zapamtite: da biste bili lepi, dovoljno je da volite sebe i naučite da ne skrećete pažnju na zamišljene ili očigledne nedostatke sopstvenog izgleda. Ne volite svoje grudi? Neka svakako izgledaju zapanjujuće u odeći! A za to samo izbegavajte najčešće greške pri izboru odevnih predmeta.

Dekolte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T.S KWON (@mega_papers_kr)


Nikada, ali nikada ne nosite haljinu ili top sa dubokim dekolteom ako niste sigurni u oblik i ćvrstinu svog poprsja. U nekim odevnim predmetima, grudi su u fokusu – vidi se svaki milimetar, svaka nesavrđenost. Ako niste sigurni, bolje je ne rizikovati.

Haljine za velike grudi i podrška

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)


Pravilno donje rublje nije nužno korektivno: ono nije samo garancija dobrog zdravlja, već i veoma važna estetska tačka. Ako su vam grudi malo opuštenije nakon rođenja dece ili zbog starosnih promena, kao i u slučaju specifičnih strukturnih karakteristika vašeg tela, najbolja je opcija  grudnjaka sa dobrom podrškom.

Poznate lepotice bez raskošnih oblina: Velike grudi i zadnjica (ni)su u modi! (FOTO)

Ten kože

Možda niste znali, ali nisu bitni samo oblik i veličina dojke. Ten kože, prisustvo osipa i velikih vena takođe mogu pokvariti utisak čak i najseksipilnijeg toaleta.

Ako iz nekog od gore opisanih razloga dekolte ne izgleda baš estetski, savetujemo vam da pribegnete šminkanju. Highlighter, temelj, konturiranje – sve ovo će imati samo koristi!

Prikupili smo nekoliko uspešnih primera zvezda koji pokazuju kako stvoriti harmoničan izgled i vizuelno prilagoditi dekolte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment; Larry Busacca / Staff via Getty Entertainment;

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.