Categories Moda

Chic kombinacije od tvida ponovo su u modi

Kao male maštale smo o svom Chanel kompletu od tvida, u kome bi se osećale ženstveno, a istovremeno moćno. A kada nešto želite dovoljno dugo, to se pre ili kasnije ostvari, pa je tvid i ove sezone veoma popularan i garantuje savršene klasične outfit-e u kombinaciji sa omiljenim kežual komadima.

Ove sezone u modu se, nakon velike popularnosti hoodie stila, vraća klasična romantika, u kojoj je tvid nezaobilazan, pa možete nositi sakoe, suknje, kao i elegantne haljinice od tvida, u zavisnosti od prilike za koju se oblačite.

Tvid je materijal, od koga se prave upečatljivi modni komadi, koji će svakom vašem look-u dati dozu luxuza i elegancije, pa nikada ne izlazi iz mode.

Možete ga kombinovati i u klasičnim i u svakodnevnim outfitima, i svaki put će izgledati nepogrešivo.

Komadi od tvida posebno su popularni jer su modni klasik, a materijal je sam po sebi gotovo neuništiv, pa se smatra dobrom investicijom.

Još jedna pogodnost, kada su komadi od tvida u pitanju, svakako je to što odgovaraju ženama u različitim godinama i periodima života, tako da vaš sako nikad neće prestati da bude najnosiviji komad iz vašeg garderobera.

Pročitajte i…Luxuzna kombinacija dve neočekivane boje vodeći je trend ove zime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA