Dizajnerka Arrey Berlin: Imala sam samo četiri i po godine, kad sam napravila svoju prvu suknju

by | 6 maja, 2017

Kad se neka manifestacija završi, utisci slegnu, bez žurbe može da se razmišlja o viđenom. Tada se setimo ko je sve uspeo da privuče našu pažnju, ali zbog užurbanog tempa nismo stigli da o tome pričamo ili pišemo. Ovih dana, ekipa koja je organizovala Serbia Fashion Week, sa zadovoljstvom pravi rekapitulaciju, smišljajući koga će sve ponovo pozvati ili, pak, ko će biti ko će u novembru biti njihovi “gosti iznenađenja”. O Arrey Berlin, nemačkoj dizajnerki, do sada nismo pisali, a to siugrno zaslužuje. Interesano je pomenuti da je njene modele, te večeri u Novom Sadu, nosila Ivana Stanković, manekenka koja je – u pravom smislu reči – imala svetsku karijeru.

Foto: Svetlana Braun

Modeli Arrey Berlin odišu urbanošlću i elegancijom, a mnoge su zaintrigirale njene velike torbe, u koje može da stane “sve što poželimo”. Posle revije, Arrey Berlin je ispričala: “Imala sam samo četiri i po godine kada sam sašila svoju prvu suknju, a prvu kolekciju sam uradila sama. Ljudi iz sveta mode su došli, uzeli odeću koju sam dizajnirala i napravili reviju. Nisam znala šta se događa, a oni su mi govorili da nikad nisu videli nešto tako neverovatno. Prihvatila sam da sam drugačija, jedinstvena… Verujem da je to posledica moje želje da uvek iznenadim – sebe. Stvaram ono što me opčinjava. 

Foto: Svetlana Braun

Budući da mi mnogo toga brzo postane dosadno, stalno se takmičim sa sobom. Osećam se kao dete na igralištu, jer ne strepim da li će se moj rad drugima svideti. Ako bi se svima dopadao – nešto ne bi bilo u redu. Mislim da odeća nije sjajna kad ne možete da je nosite, već– kad je obožavate. To je kao ljubavna priča. Drago mi je da su moji modeli došli i u Srbiju, a koncept Supermarketa mi se se jako sviđa.S obirom da se tu nalazi mnogo originalnih komada, koje su stvorili drugi dizajnerima, sada je moj zadatak – kad kreiram – još veći.”

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravljeNajnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.