Džins i haljina – trend koji morate isprobati

Džins je najčešći odevni komad u garderoberu svake žene bez koga ne možemo zamisliti dan, modu, život. Haljina kao najženstveniji komad lako se nosi, kombinuje, postoji za svaku priliku, stil i građu. Zamislite trend koji ih objedinjuje u jednu vrlo neobičnu ali veoma skladnu celinu. Pun pogodak!

Foto: @shopological

Možda vam deluje kao prilično hrabar potez kada vidite insta devojke u haljini i džinsu, ali je suštinski veoma lako. Stvar je, pre svega u dužini. Ako dobro odmerite koje će dužine koji komad biti i iskombinujete ga sa odgovarajućom obućom greške neće biti moguće.

Maksi haljina uvek mora imati visoki prorez, jer… pa gde je poenta ako se farmerke uopšte ne vide. Za ovu varijantu možete birati uske modele koji mogu da se nose i uz ravnu obuću, ili retro kroj dubokog struka koji bolje ide uz visoke potpetice.

Midi dužina zaista ide uz sve, ali ono na šta morate obratiti pažnju jeste dužina džinsa i odgovarajuća obuća. Ako je džins sečen obuća može biti i ravna, ali ako je regularne dužine, ili su u pitanju zvoncare preporučujemo potpetice koje će izdužiti figuru.

Foto: @josephineaarkrogh

Pročitajte i…Šest savršenih bluza za romantični letnji dejt

Kliknite na sledeću stranu…

Kratke haljinice takođe mogu da se nose uz svaki tip džinsa. Ovde nema previše opasnosti osim što je potrebno povesti računa kada su u pitanju retro modeli koji imaju cigaret kroj. Ukoliko takve farmerke dosežu iznad članaka sve je u redu, ali ukoliko dosežu do samih zglobova predlažemo da ih malo podvrnete kako bi najtanji deo noge bio vidljiv.

Foto: @sillysucculents_

Ako čitav trend predstavlja veliki izazov za vas, i niste sigurne da ćete sve uraditi kako treba tu su uvek prozirne haljine. Sa njima zaista nema nikakve opasnosti.

Foto: @simi.write

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.