Eclipse Blossom – kolekcija za žene verne sebi

U moru moderne tehnologije i sa konstantnom potrebom za dokazivanjem ili praćenjem (tuđih) nametnutih ideja, osveženje je biti svoj i neopterećen. Biti stabilan, istrajan i slobodan je luksuz novog doba.

Upravo je takva Ines atelier žena. Ona se ne trudi da se ikome svidi; ostaje verna sebi  i svom senzibilitetu, senzualna, sofisticirana a opet moderna i praktična. Na kraju dana, luksuz nije nešto što je skupo, već ono što je retko.

Kolekcija Eclipse blossom  za sezonu AW 17  nastala je s namerom da se otkrije esencija ženstvenosti a žena predstavi kao najluksuznija verzija sebe. Akcenat je na njenoj eleganciji i sofisticiranosti, ne zanemarujući pri tom i njenu “divlju” stranu – njenu nesputanost i slobodan duh.

Posebna pažnja posvećena je upotrebi raskošnog printa, koji kao kategorija poredstavlja jednu od najupečatljivijih karakteristika brenda. Egzotični cvetni motiv ima za ulogu da simbolizuje  beskrajnu lepotu i gracioznost kao najviše vrednosti kojima se stremi.

Pročitajte i…Nove patike koje ćete obožavati

Kliknite na sledeću stranu…

Veštim kombinovanjem sa prugama i grafičkim elementima, stvoren je utisak dinamike i modernog vibe-a koji nam diktira savremeni život i okruženje.

Prateći početnu inspiraciju, paleta boja i odabir tkanina vršeni su sa željom da se dočara zagonetnost i mističnost, kroz specifične “senke” i neočekivane prelaze. Nezaobilazna svila, suede koža, pliševi i džins, uz dodatak metalnih detalja u ružičastoj pozlati, materijalizovali su ideal savremene ženstvenosti.

art direkcija i stil: Lara Milanovic, foto: Marko Vulevic, šminka: Mina Abramovic, frizura: Djuka Đurđica Ivanović, model: Vanja Model Scouting Office, nakit: Dunasab Studio X INES atelier, cipele: DISTANTE, asistent: Marko Ivkovic

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.